Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor ήρθαν στην Ελλάδα (+video)

Ελλάδα 23:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor ήρθαν στην Ελλάδα (+video)

ΝΕΑ

Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor ήρθαν στην Ελλάδα (+video)

ΝΕΑ

Χριστούγεννα με τη νέα γενιά του Ford Ranger Raptor θα κάνουν τουλάχιστον 50 τυχεροί πελάτες. Η επόμενη «καραβιά» με αυτοκίνητα θα έρθει τον Φεβρουάριο…

Advertisement
Advertisement

Το πολυαναμενόμενο Ford Ranger Raptor ήρθε την Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες οι πρώτοι πελάτες θα «γράφουν» χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του. Ήδη περισσότερα από πενήντα οχήματα βρίσκονται στη χώρα μας και ήρθαν για να καλύψουν μέρος των παραγγελιών που έχουν ήδη ξεπεράσει τις 150.

Πρόκειται για το πλέον σκληροπυρηνικό Pick up, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε επιδόσεις – δυνατότητες. Είναι κάτι που γνωρίζουν όσοι αγόρασαν την προηγούμενη γενιά και δεν έμειναν μόνο στα τυπικά ενός «αγροτικού» οχήματος και της χρήσης του ως… αγροτικό.

Καλοκαίρι θα έρθει και το diesel

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο με κινητήρα βενζίνης V6 χωρητικότητας 3.0 λίτρων με την ισχύς να αγγίζει τα 288 άλογα και τη ροπή τα 491Nm.

Προς το καλοκαίρι του 2023 θα έρθει και η έκδοση diesel. Η νέα γενιά διαθέτει 7 προγράμματα οδήγησης, 4 ρυθμίσεις ήχου εξάτμισης και 3 ρυθμίσεις ανάρτησης (FOX).

Εξωτερικά ξεχωρίζουν τα φώτα τεχνολογίας LED, η μυώδης μάσκα ενώ εσωτερικά η οθόνη στην κεντρική κονσόλα των 12 ιντσών, η αντίστοιχη 12.4 ιντσών στον πίνακα οργάνων, τα μπάκετ καθίσματα, το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων (με paddles) κ.ά. παραπέμπουν σε υπερσύγχρονο Pick-up με αγωνιστικέςκαταβολές!

Πολλά χρώματα

Advertisement

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video το Raptor έχει έρθει σε διάφορα χρώματα, μπλε, ανθρακί, άσπρο, μαύρο και φυσικά στο χρώμα λαναρίσματος που είναι ένα ιδιαίτερο πορτοκαλοκόκκινο. Χαρακτηριστικό του αμερικάνικου μοντέλου η κατασκευή του καθώς αν το κοιτάξει κανείς από κάτω θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Η τιμή του Ford Raptor αγγίζει τα 71.600 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ).

Advertisement

Δείτε το video με τα πρώτα Ford Raptor που ήρθαν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χιλιάδες αυτοκίνητα ήρθαν στην Ελλάδα…
Πιο «αμερικάνικα» τα Ford της Ευρώπης
«Κόλαση» η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Advertisement