Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ούτε η Porsche 911 GT3 RS γλίτωσε στο Los Angeles

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ούτε η Porsche 911 GT3 RS γλίτωσε στο Los Angeles

ΝΕΑ

Ούτε η Porsche 911 GT3 RS γλίτωσε στο Los Angeles

ΝΕΑ

Οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στις ΗΠΑ για το θάνατο του George Floyd στις 25 Μαΐου στη Μινεάπολη. Αυτή τη φορά, το πλήθος που πέρασε από το Los Angeles στο πλαίσιο μιας ακόμα εκδήλωσης διαμαρτυρίας, εκτός των καταστημάτων που λεηλάτησε, διέλυσε και μια Porsche 911 GT3 RS στη μέση του δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Οι καταστηματάρχες είχαν λάβει τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν πιθανή προσπάθεια λεηλασίας των επιχειρήσεών τους στο Los Angeles, αν και από ότι φαίνεται από τα ρεπορτάζ που γίνονται επί τόπου, τίποτα δεν σταματά τη μανία του εξαγριωμένου πλήθους. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε μια διαφορετική έκφανση του μίσους, μια και το πλήθος των ταραξιών -που έχουν σημαδέψει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον θάνατο του George Floyd από αστυνομικό στις 25 Μαΐου σε όλη την Αμερική- ξέσπασε την οργή του πάνω σε μια κατάμαυρη Porsche 911 GT3 RS.

Advertisement
Advertisement

Η ιστορία για το πώς κατέληξε η Porsche στη μέση του δρόμου με τόσα χτυπήματα πάνω της είναι ασαφής, αλλά μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι έχει καταστραφεί. Η οροφή έχει πατηθεί, όλα τα τζάμια έχουν σπάσει και εκτός των χτυπημάτων περιμετρικά του αυτοκινήτου, η τεράστια αεροτομή του πίσω μέρους φαίνεται πως έχει καεί. Η θέση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο αλλά και το γεγονός πως το κλειδί λείπει από τη μίζα, μας επιτρέπει να θεωρούμε πως ο οδηγός το εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια της επιθέσης, παίρνοντας και το κλειδί μαζί του για να μην κλαπεί το αυτοκίνητο- κάτι που ενδεχομένως, εξαγρίωσε περαιτέρω το μαινόμενο πλήθος.