Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ουρές αυτοκινήτων για rapid test (εικόνες)

Ελλάδα 10:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ουρές αυτοκινήτων για rapid test (εικόνες)

ΝΕΑ

Ουρές αυτοκινήτων για rapid test (εικόνες)

ΝΕΑ

Εκατοντάδες είναι τα (δωρεάν) rapid test που διενεργούνται στη Χαλκίδα, σε μια προσπάθεια περιορισμού της ραγδαίας διασποράς του ιού στην περιοχή.

Advertisement
Advertisement

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊου μέσα από το αυτοκίνητο πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σήμερα, Πέμπτη (11/2) στη Χαλκίδα.

Σε αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το NewsAuto διακρίνονται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων, με την προσέλευση να είναι μαζική.

Η δράση συντονίζεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, και με την αρωγή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Advertisement
Advertisement

Τα κλιμάκια βρίσκονται στην οδό Καραγιάννη – στο ρεύμα προς την Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας – από τις 5:00 το πρωί, ενώ μέχρι τις 9:00 π.μ. είχαν διενεργηθεί περισσότερα από 500 rapid tests.

Όπως μας ενημέρωσαν οι παριστάμενοι υγειονομικοί, οι περισσότεροι από τους υποβληθέντες σε rapid test έσπευσαν στο σημείο προτού πάνε στη δουλειά τους, όντες ανήσυχοι για τη σημαντική αύξηση των κρουσμάτων σε πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο.

Advertisement

Σημειώνεται πως σημαντική μερίδα της τοπικής κοινωνίας εργάζεται σε εταιρείες των Οινοφύτων και του Σχηματηρίου, ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι διατηρούν εργασία στην Αθήνα.

Advertisement

Στη Χαλκίδα επικρατεί διάχυτη ανησυχία ελέω της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού στην περιοχή, όπου έχει επιβληθεί σκληρό lockdown, σε μια προσπάθεια περιορισμού της διασποράς. Χθες, Τετάρτη (10/2) στην Εύβοια εντοπίστηκαν 52 κρούσματα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Έρευνα Newsauto: Μικρή μείωση τροχαίων ατυχημάτων έφερε ο κορωνοϊός
Κορωνοϊός: Δωρεά ενός βαν στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz Ελλάς
Κορωνοϊός: Τι αλλάζει στις μετακινήσεις