Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οργασμός νέων μοντέλων από τη Mercedes-Benz

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οργασμός νέων μοντέλων από τη Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Οργασμός νέων μοντέλων από τη Mercedes-Benz

ΝΕΑ

Στην έκθεση του Μονάχου η Mercedes παρουσίασε και μερικές πρώτες ενδείξεις για τα επερχόμενα μοντέλα της στις πιο μικρές κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες teaser των επερχόμενων μοντέλων της, τα οποία θα βασίζονται στην πλατφόρμα Mercedes Modular Architecture (MMA) και θα διαθέτουν ηλεκτρικά συστήματα κίνησης με εντυπωσιακή εκτιμώμενη αυτονομία περίπου 750 χιλιομέτρων.

Τα μοντέλα αυτά περιλαμβάνουν την επόμενη γενιά GLA, GLB και CLA Shooting Brake.

Αν και οι εικόνες teaser δεν παρέχουν ακριβείς λεπτομέρειες, προσφέρουν μια γεύση του τι να περιμένουμε από αυτά τα ηλεκτρικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα δείχνει ότι η CLA Shooting Brake θα ακολουθήσει τα βήματα του πρόσφατα παρουσιασθέντος τετράθυρου κουπέ, διαθέτοντας καμπυλόγραμμη σχεδίαση με μακριά κεκλιμένη οροφή και λιγότερο γωνιώδες πίσω μέρος.

Η GLB φαίνεται να διατηρεί τον πιο τετράγωνο σχεδιασμό της και τις έντονες ράγες οροφής, γεγονός που υποδηλώνει μια εξελικτική προσέγγιση στη σχεδίασή της.

Η GLA αναμένεται να έχει μια σημαντική σχεδιαστική αναβάθμιση, με ένα πιο μοντέρνο μπροστινό μέρος, μια ελαφρώς κεκλιμένη οροφή και ένα πιο ισορροπημένο πίσω μέρος.

Advertisement

Και τα τρία μοντέλα αποτελούν μέρος της νέας οικογένειας μοντέλων της Mercedes, η οποία στοχεύει να καλύψει τους αγοραστές αυτοκινήτων που αναζητούν ένα μείγμα πολυτέλειας της Mercedes-Benz, προηγμένης τεχνολογίας, βιωσιμότητας και βελτιωμένων χαρακτηριστικών και άνεσης.

Τα οχήματα αυτά θα είναι εξοπλισμένα με δύο διαφορετικούς τύπους μπαταριών, αρχιτεκτονική 800V, δυνατότητα ταχείας φόρτισης DC 250 kW, αμφίδρομη φόρτιση και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης περίπου 238 ίππων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes CLA Concept
Δείτε πως φτιάχνεται στο χέρι ένας κινητήρας AMG (+video)
Αυτόνομη οδήγηση: Γιατί οι οδηγοί θα είναι απαραίτητοι για καιρό ακόμα