Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ώρα ανανέωσης για το Audi e-tron GT

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ώρα ανανέωσης για το Audi e-tron GT

ΝΕΑ

Ώρα ανανέωσης για το Audi e-tron GT

ΝΕΑ

Η ναυαρχίδα της Audi στα ηλεκτρικά της μοντέλα θα περάσει από την προγραμματισμένη ανανέωσή της, κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Advertisement
Advertisement

Το Audi e-tron GT βρίσκεται στην αγορά εδώ και πάνω από δύο χρόνια και η αυτοκινητοβιομηχανία από το Ίνγκολσταντ αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα για φρεσκάρισμα. Λίγα όμως μόνο έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με αυτό.

Όπως συνηθίζεται, πρόκειται να δούμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ προβλέπεται και ένας νέος, πιο επιθετικός διαχύτης.

Από όσα έχουν φανεί μέχρι τώρα στις δοκιμές, τα πλαϊνά ενισχυθούν, δίνοντας ένα ακόμα πιο επιθετικό ύφος στο ηλεκτρικό σπορ σεντάν.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά, ελάχιστα έχουν φανεί μέχρι τώρα, ωστόσο αναμένεται ο στάνταρ εξοπλισμός να είναι πλουσιότερος από αυτόν που πρόσφερε ο προκάτοχος, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ανανεωμένο σύστημα infotainment με πρόσβαση σε App Store και Google Play.

Μέχρι τώρα, η Audi δεν έχει ενημερώσει σχετικά με την απόδοση του επανασχεδιασμένου e-tron GT, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά.

Advertisement

Το παρόν μοντέλο πάντως, διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, από έναν σε κάθε άξονα, είναι τετρακίνητο και αποδίδει ως RS 645 ίππους. Ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δεύτερα, ενώ η τελική του φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Παρότι η απόδοσή του είναι εντυπωσιακή, η Audi ενδεχομένως να προχωρήσει στην περαιτέρω αύξηση της απόδοσής του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να φτάσει και τους 750 ίππους. Η αύξηση της απόδοσης ενδεχόμενα θα συνοδευτεί και με αυξημένη αυτονομία στον πραγματικό κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi e-tron GT quattro
Video: Το ηγετικό Audi Q8 e-tron
Η Audi θα χρεώνει τις αναβαθμίσεις μετά την αγορά