Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όποιος βιάζεται… τουμπάρει (+video)

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όποιος βιάζεται… τουμπάρει (+video)

ΝΕΑ

Όποιος βιάζεται… τουμπάρει (+video)

ΝΕΑ

Η βιασύνη και η απροσεξία έχουν το τίμημά τους όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, όπου ευτυχώς, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί και οι απώλειες περιορίστηκαν στις υλικές ζημιές.

Advertisement
Advertisement

Ο ανυπόμονος οδηγός ενός Subaru Outback στις ΗΠΑ, έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες της βιασύνης του και μένει χωρίς αυτοκίνητο.

Είναι αρκετά σοκαριστικό το video που δείχνει ένα Subaru Outback να θέλει να αποφύγει την ουρά που έχει σχηματιστεί μπροστά του και να προσπερνά με αυξημένη ταχύτητα από το αντίθετο ρεύμα. Η κάμερα βρίσκεται σε ένα από τα αυτοκίνητα που είναι ακινητοποιημένα στην ουρά που θέλει να αποφύγει ο οδηγός του Subaru και μας δίνει πολύ καλή οπτική στις συνθήκες αλλά και στην κατάληξη του περιστατικού.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του Outback, καθώς φτάνει στη διασταύρωση, έρχεται αντιμέτωπος με ένα σχολικό λεωφορείο που στρίβει κανονικά για να μπει στο δρόμο. Στο video διακρίνεται το φρενάρισμα πανικού του οδηγού του Subaru και η προσπάθειά του να στρίψει προς τα αριστερά σε μια προσπάθεια να αποφύγει το λεωφορείο, κάτι που τελικά δεν κατάφερε. Το τεράστιο σχολικό λεωφορείο χτυπάει στο πλάι το Outback, στέλνοντάς το στην άκρη του δρόμου, ανάποδα. Κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε, σε αυτό το περιστατικό που σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Πούτιν «γλεντά» ράλι πλουσιόπαιδων της Ρωσίας (+video)
Subaru Forester STI Sport για την Ιαπωνία
To Audi Skysphere, μεγαλώνει μπροστά μας! (+video)