Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru Forester STI Sport για την Ιαπωνία

Ελλάδα 21:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru Forester STI Sport για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Subaru Forester STI Sport για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Ένα χρόνο μετά την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου 5ης γενιάς Forester, η Subaru ανακοίνωσε την πιο σπορ έκδοση του SUV στην Ιαπωνία, που φέρει το όνομα STI Sport.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Subaru Forester STI Sport δέχτηκε αρκετές σπορτίφ πινελιές σε σχέση με την “απλή” έκδοση, καθώς και μια νέα ρύθμιση στις αναρτήσεις. Ωστόσο, δεν θα έχει καμία επιπλέον δόση… αδρεναλίνης.

Αναλυτικότερα, το Forester STI Sport κάθεται πάνω σε Hitachi Astemo SFRD αναρτήσεις βελτιωμένες από την ομάδα STI. Σύμφωνα με τη Subaru, η σταθερότητα του SUV έχει σαφώς αναβαθμιστεί, παρόλο το ψηλό κέντρο βάρους. Κάτω από το καπό υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.8 κινητήρας με 177 ίππους και 300 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα CVT αυτόματο κιβώτιο και φυσικά το ικανό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical AWD.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τα κόκκινα λογότυπα STI, που τα συναντάμε τόσο στην εμπρός γρίλια όσο και στην πέμπτη πόρτα. Ακόμα, πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου, οι οποίες έχουν μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, καθώς και περιμετρικά πρόσθετα αεροδυναμικά βοηθήματα που είναι κατά κύριο λόγο για το… μάτι. Από την άλλη, στο πίσω τμήμα, η αεροτομή και ο διαχύτης ομορφαίνει τη συνολική εικόνα του σπορ Forester. Εσωτερικά βρίσκουμε το γνώριμο cockpit σε δίχρωμο σαλόνι (μαύρο-κόκκινο). Παράλληλα, εξοπλίζεται με τη σουίτα ασφαλείας EyeSight, όπως και σε όλα τα Subaru.

Από 25 Αυγούστου η νέα έκδοση Subaru Forester STI Sport θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ιαπωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Subaru Forester: Το compact SUV με την καλύτερη ορατότητα
Αυτό το Subaru το θέλουμε τώρα…
Το θρυλικό Subaru Impreza WRX επιστρέφει ως… ηλεκτρικό!