Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Corsa: Με άρωμα γυναίκας

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Corsa: Με άρωμα γυναίκας

ΝΕΑ

Opel Corsa: Με άρωμα γυναίκας

ΝΕΑ

Το νέο Opel Corsa κλείνει το μάτι στις κυρίες που εστιάζουν στην ουσία της χρηστικότητας, της απαράμιλλης γοητείας, της στιβαρής ποιότητας και κυρίως της μέγιστης ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για το σερί εμπορικών επιτυχιών και διακρίσεων και αυτό ακριβώς συμβολίζει το Corsa με τη 40χρονη πορεία του, στη διάρκεια της οποίας το γερμανικό μοντέλο εισήγαγε πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Και εννοείται πως το Corsa διαχρονικά τιμά το ασθενές φύλο, προσφέροντας κορυφαία φιλικότητα χρήσης, κομψό ντιζάιν αλλά και κορυφαία ασφάλεια. Πόσο μάλλον η νέα γενιά του η οποία σφύζει από καινοτομίες με σκοπό να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Το Corsa δεν είναι τυχαία το πιο δημοφιλές μοντέλο της Opel τα τελευταία 40 χρόνια με 14 εκ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα σύμβολο πρωτοπορίας, ποιότητας και αξιοπιστίας το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό και ουσιαστικά έγινε σημείο αναφοράς σε μια από τις πιο δημοφιλής κατηγορίας στον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε φτάσει πλέον στην 6η γενιά του Opel Corsa και το γερμανικό μοντέλο συνεχίζει να δείχνει το δρόμο στην κατηγορία των supermini. Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τις καινοτόμες τεχνικές του λύσεις η Opel έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα εκδόσεων για το νέο Corsa προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων. Άλλωστε, όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα το Corsa είναι ένα αυτοκίνητο για όλους.

Ενδεικτική είναι η βασική έκδοση του νέου Opel Corsa που συνεργάζεται με έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 75 ίππους και 118 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 5τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και διατηρεί χαμηλά την κατανάλωση, αλλά και τις εκπομπές ρύπων. Ο δεύτερος βενζινοκινητήρας που χρησιμοποιεί το νέο Corsa είναι επίσης 1,2 λίτρων, αλλά  τούρμπο, για αυτό και αποδίδει 100 ίππους και 205 Nm ροπής.

Advertisement

Εννοείται πως στην εποχή της ηλεκτροκίνησης το Opel Corsa αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους του είδους. Το Corsa-e είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 136 ίππων και 260 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 8,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 150 χλμ./ώρα. Μία μπαταρία 50 kWh φροντίζει για μία αυτονομία 353 χιλιομέτρων (βάσει WLTP) με μία μόνο φόρτιση.

Advertisement

Το νέο Opel Corsa είναι πολυτάλαντο με πολλούς άσσους στο μανίκι του. Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες και ταυτόχρονα να εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία τεχνολογίας και ασφάλειας. Δεν είναι τυχαίο πως η Opel προτίμησε να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων με πολλές επιλογές σε μονάδες ισχύος ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν το μύθο που έχει δημιουργήσει το γερμανικό supermini, ενώ κάνοντας  κλικ ΕΔΩ μπορείτε να ζητήστε μια προσφορά για τη συγκεκριμένη έκδοση του Corsa που σας ενδιαφέρει.  

Opel Corsa: Κρατά χρόνια αυτή η εξαιρετική κολώνια…

Advertisement

Το νέο Corsa προσφέρεται με άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής. Διαθέτει αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ διαθέτει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (Corsa-e).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Opel Corsa: Ένα αυτοκίνητο για όλους
Η καλύτερη στιγμή για Opel και ιδιαίτερα για Corsa και Crossland
Το Opel Corsa έφτασε τα 40 και… δίνει δώρα!