Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Opel έσπασε το κοντέρ των πωλήσεων τον Ιανουάριο!

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Opel έσπασε το κοντέρ των πωλήσεων τον Ιανουάριο!

ΝΕΑ

Η Opel έσπασε το κοντέρ των πωλήσεων τον Ιανουάριο!

ΝΕΑ

Η Opel, συνεχίζει τη δυναμική άνοδό της και η πολύ καλή πορεία της, που φάνηκε από πέρυσι, συνεχίστηκε ακόμα πιο δυναμικά τον Ιανουάριο.

Advertisement
Advertisement

Ο πρώτος μήνας του 2023 αποδείχθηκε εξαιρετικός για την Opel, στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί επειδή η εταιρεία σημείωσε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, είχε 1.393 ταξινομήσεις στα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, αριθμός που σημαίνει ένα ποσοστό 13,1% αναφορικά με το μερίδιο αγοράς.

Η πολύ καλή εμπορική της πορεία της δεν περιορίστηκε όμως μόνο στα ΙΧ αλλά αφορά και τον συνδυασμό ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών και επαγγελματικών. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, τον περασμένο Ιανουάριο σημειώθηκαν συνολικά 1.437 πωλήσεις ή ποσοστό 12,3% αναφορικά με το μερίδιο αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά στα μοντέλα της, το Corsa είναι το πιο δημοφιλές της γκάμας της. Μάλιστα, τον πρώτο μήνα του έτους ήταν πρώτο σε πωλήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας οχημάτων, δείχνοντας ότι χάρη στα πολλά πλεονεκτήματά του έχει πείσει απόλυτα τους υποψήφιους αγοραστές και αυξάνει συνεχώς τη δημοτικότητά του.

Advertisement

Φυσικά το Corsa ήταν πρώτο και στη supermini κατηγορία ή κατηγορία Β στην οποία ανήκει. Επίσης, το Corsa-e, δηλαδή η αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του, είχε τις περισσότερες ταξινομήσεις και στην υποκατηγορία των ηλεκτροκίνητων επιβατικών στη κατηγορία του.

Advertisement

Ανάλογα καλές ήταν και οι πωλήσεις των άλλων μοντέλων της γκάμας της Opel, τόσο του νέου Astra όσο και των SUV της. Των Crossland, Mokka και Grandland.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Opel Astra είναι το ελληνικό «CAR OF THE YEAR 2023»
Ρεκόρ πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων – Πρώτη η Opel!
Το εκρηκτικό «δίκυκλο» παρελθόν της Opel

Advertisement