Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Online τα διαθέσιμα Citroen στη Βρετανία

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Online τα διαθέσιμα Citroen στη Βρετανία

ΝΕΑ

Online τα διαθέσιμα Citroen στη Βρετανία

ΝΕΑ

Η Citroen βελτιώνει την υπηρεσία διαδικτυακής πώλησης αλλά και την παράδοση του αυτοκινήτου στο σπίτι, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρουν από την άνεση του σπιτιού τους το καινούργιο τους αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Citroen στη Βρετανία εγκαινιάζει μια διαδικτυακή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, επιτρέποντας έτσι τους υποψήφιους πελάτες της να εντοπίσουν, να διαμορφώσουν και να συντηρήσουν στη συνέχεια, το ολοκαίνουργιο Citroen που θα επιλέξουν. Μάλιστα, όλα τα  παραπάνω, από την άνεση του σπιτιού τους. Η «νέα κανονικότητα» -όπως ονομάζει η Citroen την περίοδο αυτή με τις αλλαγές που έχει επιφέρει η εξάπλωση της πανδημίας του Κορονοϊού- περιλαμβάνει τις σημαντικές αναβαθμίσεις των υπηρεσιών μέσω web που κάνουν πραγματικά πιο εύκολη τόσο την επιλογή του νέου αυτοκινήτου, όσο και στη συντήρησή του.

Citroen C5 Aircross SUV Hybrid

Advertisement
Advertisement

Μέσα στις νέες προεκτάσεις των web υπηρεσιών, είναι και ο εντοπισμός του αποθέματος, που επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να δει σε λίστα όλα τα άμεσα διαθέσιμα μοντέλα που βρίσκονται στη χώρα, με όλα τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομερή αναφορά στον εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, λειτουργεί και ένα προηγμένο σύστημα online κρατήσεων, για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του υποψήφιου πελάτη. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προέκταση των web υπηρεσιών της Citroen, δεν επιβάλλεται κάποιο ποσό για την κράτηση του εκάστοτε οχήματος και ο πελάτης που θα προβεί στην  κράτηση, έχει περιθώριο πέντε ημερών για να κάνει την επόμενή του κίνηση, να δώσει προκαταβολή ή να δει από κοντά το αυτοκίνητο πριν την τελική του απόφαση.