Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ολιστικές αναβαθμίσεις για τα νέα σπορ μοντέλα της Aston Martin

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ολιστικές αναβαθμίσεις για τα νέα σπορ μοντέλα της Aston Martin

ΝΕΑ

Ολιστικές αναβαθμίσεις για τα νέα σπορ μοντέλα της Aston Martin

ΝΕΑ

Η εταιρεία από το Gaydon επιβεβαίωσε την υποβολή των Vantage, DB11 και DBS σε δραστικές αναβαθμίσεις που θα ενθουσιάσουν τους φίλους της.

Advertisement
Advertisement

Σε τίποτα δεν θα θυμίζουν τους προγόνους τους οι νέες γενιές των σπορ μοντέλων της Aston Martin, όπως ανέφερε το αφεντικό της βρετανικής εταιρείας, Lawrence Stroll.

Ειδικότερα, οι νέες εκδοχές των Vantage, DB11, και DBS θα φτάσουν το 2023, φέροντας σημαντικές αναβαθμίσεις σε κινητήρα, σύστημα ανάρτησης και κιβώτιο, την ίδια ώρα που το εσωτερικό τους θα φέρει πιο digital αύρα.

«Τελικά η Aston Martin θα αποκτήσει οθόνες αφής», δήλωσε ο Stroll, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία θα εγκαταλείψει τον πίνακα ελέγχου για το infotainment κεντρική κονσόλα που φέρουν την υπογραφή της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό τον τρόπο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της συμφωνίας με τη Mercedes,που επέτρεπε στην Aston Martin να δανειστεί τα συστήματα πολυμέσων της γερμανικής εταιρείας, μόνο εφόσον πρώτα είχαν χρησιμοποιηθεί για τουλάχιστον τρία χρόνια στα μοντέλα της Mercedes.

«Πώς γίνεται να πληρώνει κάποιος 150.000 λίρες για μια Aston Martin, όταν αυτή ενσωματώνει τεχνολογία τριών ετών;», διερωτήθηκε εύλογα ο επικεφαλής της μάρκας από το Gaydon του Ην. Βασιλείου.

Advertisement

Όπως πρόσθεσε, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα διαφοροποιείται πλήρως από αυτή της Mercedes, και θα διακρίνεται για τον state-of-the-art χαρακτήρα της.

Σημειώνεται, πως τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του βρετανικού brand να αυξήσει τις πωλήσεις των σπορ αυτοκινήτων της στις 4.000 μονάδες.

Advertisement

Επιπροσθέτως, υποσχέθηκε ότι οι φίλοι της μάρκας θα εντυπωσιαστούν από τα ολοκαίνουρια μοτέρ που θα τοποθετούνται κάτω από το καπό των επερχόμενων (2023) μοντέλων, αναφέροντας πως «δεν θα υπάρχει καμία ομοιότητα με τα υπάρχοντα».

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι οι αλλαγές στον κινητήρα δεν θα σημάνουν την απομάκρυνση του V12 των 5.200 κ.εκ. της DBS, με τον 4λιτρο V8 των Vantage και DB11 να ευθυγραμμίζεται με τις πιο πρόσφατες προτάσεις της AMG.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων super cars στην Ελλάδα – Με μεταχειρισμένες Ferrari, Aston Martin και Lamborghini
Η Aston Martin ετοιμάζει πανίσχυρη DBX (+video)
Δυναμώστε τον ήχο για να ακούσετε την Aston Martin Valkyrie (+video)