Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει πανίσχυρη DBX (+video)

Ελλάδα 23:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Aston Martin ετοιμάζει πανίσχυρη DBX (+video)

ΝΕΑ

Η Aston Martin ετοιμάζει πανίσχυρη DBX (+video)

ΝΕΑ

Η Aston Martin παρουσιάζει με ένα σύντομο teaser video τη νέα DBX την οποία θέλει να τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των πιο δυνατών πολυτελών SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin δημοσίευσε ένα teaser του μοντέλου που θα βασίζεται στην DBX και τα επίσημα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου.

Η βρετανική μάρκα δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, πέραν του ότι «υπονόησε» πως θα είναι το δυνατότερο μοντέλο στην premium κατηγορία των μεγάλων SUV. Στο σύντομο video, φαίνεται από μια γωνία η ζάντα ελαφρού κράματος του αυτοκινήτου, καθώς και κάποια μέρη από ανθρακόνημα στο ταμπλό αλλά και οι ραφές στο δερμάτινο κάθισμα του οδηγού από το οποίο βλέπουμε το προσκέφαλο.

Advertisement
Advertisement

Η τρέχουσα εκδοχή του μοντέλου της Aston Martin, εφοδιάζεται με κινητήρα V8 απόδοσης 550 ίππων και 700 Nm ροπής, στοιχεία που επιτρέπουν στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα του ανταγωνισμού, η νέα DBX θα πρέπει να έχει απόδοση πάνω από 650 ίππους προκειμένου να «πάρει τα σκήπτρα» από την Lamborghini Urus που είναι στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή, με απόδοση 650 ίππων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεκόρ πωλήσεων super cars στην Ελλάδα – Με μεταχειρισμένες Ferrari, Aston Martin και Lamborghini
Η Aston Martin αποκαλύπτει το νέο της μονοθέσιο
Aston Martin: Ετοιμάζει τον αντίπαλο της Lamborghini Urus;

Advertisement

 

 

Advertisement