Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Toyota C-HR

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Toyota C-HR

Mobility

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Toyota C-HR

Mobility

Μέσα στο 2023 αναμένεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου C-HR από την Toyota και εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό στυλ του αυτοκινήτου που περιμένουμε να δούμε να αποκαλύπτεται.

Η τεχνολογία που συνοδεύει την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση του C-HR θα κερδίσει ακόμα περισσότερους φίλους για το επιτυχημένο μοντέλο της Toyota, το οποίο θα διατεθεί εκτός των άλλων, σε υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Για τα τέλη του 2023 έχει τοποθετηθεί χρονικά η αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς του εντυπωσιακού μοντέλου, το οποίο αυτή την περίοδο κάνει τις τελευταίες του δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες. Η έκδοση παραγωγής του συμπαγούς SUV, όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε να έχει μεγάλη οπτική συγγένεια με το πρωτότυπο Toyota C-HR Prologue που είχε παρουσιαστεί το 2022 (φωτογραφίες).

Στην πραγματικότητα, το προφίλ του αυτοκινήτου με τα μικρά πίσω παράθυρα, είναι μετεξέλιξη της εικόνας του υπάρχοντος μοντέλου και είναι κάτι που έχει γίνει σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου, οπότε και δικαίως διατηρείται. Αλλαγές θα πρέπει να περιμένουμε στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, με τα μπροστινά να έχουν κάτι από το αισθητικό αποτέλεσμα που βλέπουμε στη νέα έκδοση του Prius.

Advertisement

Αντίστοιχα, διαφορετικοί θα είναι οι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ ο πίσω θα έχει μια διαμόρφωση που -ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου- θα εμφανίζεται και ως έντονα διαμορφωμένος διαχύτης στο κάτω μέρος του. Αντίστοιχα και στην καμπίνα, η κεντρική οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας θα δεσπόζει στη σχεδίαση του εσωτερικού, που σύμφωνα με την Toyota θα είναι πιο ευρύχωρο και πρακτικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής, όπως η Toyota αποφάσισε την παύση της διάθεσής του, προς όφελος της Corolla Cross. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασίζεται το νέο Toyota C-HR, θα είναι η TNGA-C που είναι η επιλογή σε όλες τις προτάσεις αυτού του μεγέθους για τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Advertisement

Όπως και το υπάρχον, έτσι και το νέο Toyota C-HR θα παράγεται στην Τουρκία, ενώ οι μπαταρίες των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων θα παράγονται στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Toyota: Όχι στην ηλεκτροκίνηση με το ζόρι
Όταν η Toyota δεν θέλει, το κάνουμε εμείς! (+video)
Με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τα καθίσματα του νέου Toyota Tacoma

Advertisement