Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Superb

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Superb

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Skoda Superb

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά του Superb, του μεγάλου σεντάν της Skoda, αναμένεται ανανεωμένο προκειμένου να τονωθεί και το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτό.

Advertisement
Advertisement

Το υπάρχον Superb, είναι στην αγορά από το 2015 και τώρα όπως φαίνεται, έρχεται η ώρα της αντικατάστασης.

Η Skoda που θέλει να επιμείνει στην κατηγορία όπως φαίνεται με τουλάχιστον άλλη μια γενιά Superb, φαίνεται να ετοιμάζει ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο με πολύ δυναμικές λεπτομέρειες.

Με όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το μοντέλο και όσα μπορούσε να φανταστεί ο καλλιτέχνης των pixels στο site Kolesa.ru (που μας έχει συνηθίσει σε πολύ ρεαλιστικά ψηφιακά σκίτσα), έχουμε μπροστά μας ένα άκρως εντυπωσιακό σεντάν.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το πόση εξέλιξη θα υπάρχει σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο αναφορικά με τα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες. Η λογική λέει πως το καινούργιο θα «πατήσει» πάνω στα «χνάρια» του υπάρχοντος και η εξέλιξη θα είναι light. Από την άλλη όμως και με το πολύ αξιόλογο αμιγώς ηλεκτρικό Enyaq να έχει κατακτήσει πολύ καλές κριτικές, ανεβαίνοντας στην κατάταξη των πωλήσεων στις χώρες όπου διατίθεται, δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει το να δούμε μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του Superb στο μέλλον. Φυσικά, στη νέα του εκδοχή, το μοντέλο θα πρέπει να είναι πιο άνετο αλλά και πιο ευρύχωρο από το απερχόμενο, κάτι που αποτελεί διαχρονικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Superb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tι αλλάζει για τις SEAT και Skoda;
Skoda: Στο WRC2 με το Fabia RS Rally2
Η Skoda θέλει να γίνει κομβική για την ηλεκτροκίνηση

Advertisement

 

 

Advertisement