Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι περιμένουμε από τη νέα Mercedes CLA

Ελλάδα 18:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι περιμένουμε από τη νέα Mercedes CLA

ΝΕΑ

Τι περιμένουμε από τη νέα Mercedes CLA

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά της Mercedes CLA αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2025 και έχουμε ήδη συγκεντρώσει τις πρώτες πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

Από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν εντοπίστηκε το πρωτότυπο τετράθυρο κουπέ, άρχισαν οι πρώτες διαρροές για τη νέα Mercedes CLA 2025.

Η κατασκοπεία εντόπισε, κάπου στον ευρωπαϊκό Βορρά, μακριά από τον καύσωνα που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της γηραιάς ηπείρου, το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο και η συζήτηση άνοιξε ξανά, για τα καλά.

Η επανασχεδιασμένη CLA θα «χτιστεί» πάνω στο νέο Mercedes Modular Architecture (MMA) και σχεδιάζεται να προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς και plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Στους αντιπροσώπους της μάρκα παρουσιάστηκε το EV, νωρίτερα αυτό το έτος και σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει το 2024 με αυτονομία περίπου 644 χιλιομέτρων.

Η Mercedes δεν έχει αποκαλύψει πολλά, σε αυτό το σημείο, αλλά έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα εργοστάσια των Rastatt και Kecskemét, θα αρχίσουν να παράγουν οχήματα με βάση την πλατφόρμα MMA από το επόμενο έτος.

Προηγούμενες αναφορές υποδεικνύουν, επίσης, ότι μπορούμε να περιμένουμε άλλο ένα CLA Shooting Brake, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο, καθώς η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζεται να καταργήσει εντελώς τις στέισον εκδόσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η νέα Mercedes-AMG GLC φτάνει τα 680 άλογα
Mercedes CLE Cabriolet: Οι πρώτες εικόνες
Επίσημο: Η ολοκαίνουργια Mercedes-Benz CLE