Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes-AMG GLC 63

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes-AMG GLC 63

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes-AMG GLC 63

ΝΕΑ

Η νέα GLC 63, μετράει αντίστροφα για τα επίσημα αποκαλυπτήρια που θα φέρουν και πάλι τη Mercedes-AMG στην πρώτη γραμμή της κατηγορίας των δυναμικών SUV.

Advertisement
Advertisement

Με λίγες διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που διατίθεται ήδη και ορισμένα διαφορετικά πάνελ αμαξώματος σε σύγκριση με την απλές εκδόσεις της GLC.

Η νέα Mercedes-AMG GLC 63 (στις φωτογραφίες είναι η νέα «απλή» GLC) θα ξεχωρίζει με την χαμηλωμένη ανάρτηση και τους μεγαλύτερους τροχούς που αφήνουν εκτεθειμένα τα αντίστοιχα φρένα, τα οποία κάνουν τη διαφορά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου της Γερμανικής εταιρείας. Η νέα γενιά GLC 63 αναμένεται να ξεχωρίζει από τις εκδόσεις AMG Line, με μεγαλύτερες εισαγωγές στον μπροστινό προφυλακτήρα, πιο σπορ μάσκα Panamericana, αυξημένων διαστάσεων πλαϊνά μαρσπιέ και πιο ογκώδη πίσω αεροτομή, που συνδυάζεται με το αλλαγμένο χαμηλό τμήμα του πίσω προφυλακτήρα στον οποίο εδράζονται οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Στην καμπίνα των επιβατών, περιμένουμε να δούμε το ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων με την οθόνη υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών αλλά και την κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής με τη μεγάλη κλίση και διαγώνιο 11,9 ιντσών. Κάπως μεγαλύτερη αναμένεται να είναι η οθόνη του heads up display πίσω που προβάλλεται στο παρμπρίζ. Με τη σφραγίδα της AMG, περιμένουμε να δούμε και τα bucket καθίσματα, ενώ θα είναι πολλές οι επιφάνειες με το «γυμνό» ανθρακόνημα αλλά και το αλουμίνιο. Το πιο σημαντικό στοιχείο της νέας αυτής έκδοσης, θα είναι το plug-in υβριδικό σύστημα.

Advertisement
Advertisement

Ένας turbo τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων στη θέση του 4λιτρου V8 με τα δύο turbo, που χάρη στη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα (που είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος) θα εμφανίζει αυξημένη απόδοση ισχύος. Η Mercedes-AMG έχει δηλώσει πως το νέο plug-in υβριδικό σύστημα θα αποδίδει πάνω από 653 ίππους, κάτι που θα την φέρνει σε πλεονεκτική θέση απέναντι στο «αντίπαλο δέος» που ακούει στο όνομα BMW X3 M. Η νέα Mercedes-AMG GLC 63, όπως όλα δείχνουν θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2022, για να μεγαλώσει η γκάμα των δυναμικών προτάσεων, τόσο στην «κανονική» SUV έκδοση αμαξώματος, όσο και στην coupe.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λίφτινγκ για τις Mercedes AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door
Mercedes Marco Polo: Το αυτοκινούμενο που τα έχει όλα (video)
Πως θα τονώσει η Mercedes τη Maybach;