Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λίφτινγκ για τις Mercedes AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λίφτινγκ για τις Mercedes AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door

ΝΕΑ

Λίφτινγκ για τις Mercedes AMG GT 63 και GT 63 S 4-Door

ΝΕΑ

Σε διακριτική ανανέωση προχώρησε η γερμανική φίρμα όσον αφορά τα κορυφαία μοντέλα στη γκάμα της.

Advertisement
Advertisement

Με βασικό εμπνευστή τη ναυαρχίδα της μέχρι πρότινος, την κορυφαία GT 63 SE Performance, παρουσιάστηκαν οι ανανεωμένες εκδοχές του πανίσχυρου μοντέλου.

Συγκεκριμένα τα δύο AMG απέκτησαν ελαφρώς πιο premium και δυναμική εμφάνιση με παρεμβάσεις στις φαρδύτερες εισαγωγές αέρα και στην αλλαγή των πτερυγίων με κάθετη οπτική και όχι σε οριζόντια που ήταν μέχρι πρότινος.

Πλουσιότερη είναι και η χρωματική παλέτα για τις καυτές AMG GT, με τα Arabian Grey, Cashmere White Magno και China Blue να εμπλουτίζουν τη γκάμα, ενώ και στο εσωτερικό συναντά κανείς πλέον εκδόσεις με δέρμα και διαμάντια Nappa.

Advertisement
Advertisement

O διάκοσμος της καμπίνας αναμένεται είναι παρεμφερής σε σχέση με αυτά που αντικαθιστούν, παρουσία μιας εντυπωσιακής κάθετης οθόνη αφής (11,9 ιντσών) για το σύστημα πολυμέσων MBUX και ενός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Από πλευράς μηχανικών συνόλων δεν υπήρξαν αλλαγές με τον τετράλιτρο V8 να αποδίδει περισσότερους από 580 ίππους στην περίπτωση της… απλής GT 63 και 639 ίππους για την τετράθυρη GT 63 S, η οποία στην έκδοση Performance κατέχει και το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα του Nurburgring στην κατηγορία executive cars.

Advertisement

Και επειδή όταν μιλάμε για τέτοια… αριστουργήματα τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απολαύστε το πανέμορφο Coupe στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Ζητά η Mercedes το κεφάλι του Masi;
H Mercedes-Benz εκ νέου στην κορυφή της premium κατηγορίας
Mercedes Vision EQXX: Πώς έγινε πραγματικότητα (video)