Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulietta «ευκαιρία» από την Βουλγαρία!

Ελλάδα 15:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulietta «ευκαιρία» από την Βουλγαρία!

ΝΕΑ

Μεταχειρισμένη Alfa Romeo Giulietta «ευκαιρία» από την Βουλγαρία!

ΝΕΑ

Το αυτοκίνητο στην αγγελία φαίνονταν ότι είχε διανύσει 162.000 χλμ. ωστόσο σύμφωνα με το τελευταίο ΚΤΕΟ το ιταλικό μοντέλο είχε διανύσει πάνω από 251.000 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Με ένα κυριολεκτικά εκπληκτικό και αποκαλυπτικό video που έχει αναρτηθεί στα social media κάποιος επαγγελματίας με πρόσβαση στο εξουσιοδοτημένο online σύστημα των αυτοκινητοβιομηχανιών αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και ειδικότερα από την Βουλγαρία όπου το γύρισμα των χιλιομέτρων φαίνεται ότι αποτελεί εθνικό σπορ…

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς στο video το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει αφορά σε μια Alfa Romeo Giulietta η οποία φέρει σύστημα υγραεριοκίνησης και στην αγγελία πώλησης φαίνεται ότι έχει διανύσει μόλις 162.000 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο υποψήφιος αγοραστής επισημαίνει ότι έχει διαδοθεί ότι συγκεκριμένη ιστοσελίδα με αγγελίες πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες σε άκρως δελεαστικές τιμές.

Το κόστος απόκτησης της Alfa Romeo Giulietta κυμαίνονταν σε μόλις 4.300 ευρώ και όπως φαίνονταν στην αγγελία πώλησης είχε διανύσει 162.000 χλμ. και είχε πρώτη άδεια κυκλοφορίας στις 16 Μαΐου του 2014. Το αυτοκίνητο κινούνταν από έναν βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρου ο οποίος αποδίδει 120 ίππους και βέβαια φέρει σύστημα Υγραεριοκίνησης.

Advertisement

Ο υποψήφιος αγοραστής ζήτησε από τον πωλητή τον αριθμό πλαισίου του ιταλικού μοντέλου και κατόπιν το έλεγξε στο online σύστημα του ιταλικού εργοστασίου όπου διαπίστωσε ότι τελευταία φορά που επισκέφθηκε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε διανύσει 230.020 χιλιόμετρα!

Ωστόσο ο υποψήφιος αγοραστής δεν σταμάτησε να ψάχνει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και επισκέφθηκε και την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Μεταφορών της Ιταλίας ώστε να ελέγξει και τους προηγούμενους ελέγχους ΚΤΕΟ.

Advertisement

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αναζήτησης η Alfa Romeo Giulietta 1,4 LPG με απόδοση 120 ίππων κατά τον τελευταίο έλεγχο σε Ιταλικό ΚΤΕΟ φαίνεται ότι είχε διανύσει 251.446 χιλιόμετρα!

Τελικά η Alfa Romeo Giulietta που πωλούνταν στην Βουλγαρία είχε διανύσει επιπλέον τουλάχιστον 100.000 χλμ. από όσα αναγράφει η αγγελία πώλησης και βέβαια κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει το ιστορικό συντήρησης του οχήματος αλλά ούτε και την πραγματική του κατάσταση!

Προσοχή λοιπόν και καλό θα ήταν πριν κάποιος καταναλωτής προβεί σε online αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από άλλο κράτος-μέλος να επισκεφθεί κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να μπορέσει να διαπιστώσει ποια είναι τα πραγματικά διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος που τον ενδιαφέρει, να βρει το τελευταίο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ΚΤΕΟ σε κάποιο άλλο κράτος-μέλος και βέβαια να μην δώσει χρήματα αν δεν δει το αυτοκίνητο

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
KTEO από Βουλγαρία με ότι χιλιόμετρα θέλεις έναντι 100 ευρώ!
Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ σε ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων ΙΧ από Βουλγαρία!
Εταιρείες-«φαντάσματα» από Βουλγαρία πουλάνε αυτοκίνητα στην Ελλάδα!