Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati νεκροφόρα στην Ελλάδα… (φωτογραφίες)

Ελλάδα 23:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maserati νεκροφόρα στην Ελλάδα… (φωτογραφίες)

ΝΕΑ

Maserati νεκροφόρα στην Ελλάδα… (φωτογραφίες)

ΝΕΑ

Μετά τη BMW M5 που είδαμε πρόσφατα να εξυπηρετεί αυτό το σκοπό, τώρα μας έρχεται ένα άλλο «αλίευμα» του είδους, και αυτό ελληνικό, που είναι μάλλον ακόμα πιο ακραίο μια και μιλάμε για Maserati.

Advertisement
Advertisement

Το είδαμε και αυτό και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους, με τον μερακλή ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών να απευθύνεται προφανώς σε ακόμα πιο μερακλήδες πελάτες.

Δεν ξέρουμε αν είναι αποτέλεσμα «ζήτησης» αλλά σίγουρα παίζει ρόλο στην ποικιλία της «προσφοράς» στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Μην παραβλέπουμε το γεγονός πως όταν έρθει εκείνη η ώρα, υπάρχουν πολλοί που δίνουν σημασία στο όχημα με το οποίο θα κάνουν την τελευταία τους βόλτα. Ή εν πάση περιπτώσει, οι οικείοι του…

Advertisement
Advertisement

Δεν ξέρουμε πολλά για την μετασκευή του μοντέλου και τα… κίνητρα πίσω από αυτή. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η βάση για το τελικό αποτέλεσμα, ήταν μια Maserati Quattroporte τελευταίας γενιάς. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη διαδικασία της απόφασης για τη μετατροπή του κομψού Ιταλικού σεντάν σε νεκροφόρα αλλά ούτε και το ύφος του Lorenzo Ramaciotti, του επικεφαλής σχεδιασμού στο Centro Stile, αν θα έβλεπε το δημιούργημά του στη συγκεκριμένη εκδοχή αμαξώματος.

Οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του αναγνώστη μας Κ.Σ. που προφανώς και ξαφνιάστηκε βλέποντας μπροστά του αυτό το ιδιαίτερο θέαμα, με την τελευταία διαδρομή κάποιου να γίνεται με ένα πολύ ιδιαίτερο όχημα. Πρόκειται μάλλον για ότι πιο ακραίο έχουμε δει από αυτοκίνητο του είδους, μια και η πρόσφατη αντίστοιχη αναφορά, είχε να κάνει με μια BMW M5 που είχε μετασκευαστεί αναλόγως για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tesla: Ποια είναι τα νέα gadgets
Στο κανάλι του ANT1 η Formula 1
Συγκριτική δοκιμή: Seat Ibiza 1.0 EcoTSI vs Suzuki Swift 1.2 Hybrid