Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Oι ενδείξεις στην οθόνη του νέου MINI (+ video)

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Oι ενδείξεις στην οθόνη του νέου MINI (+ video)

ΝΕΑ

Oι ενδείξεις στην οθόνη του νέου MINI (+ video)

ΝΕΑ

Η σταδιακή αποκάλυψη του καινούργιου αμιγώς ηλεκτροκίνητου MINI συνεχίζεται από την εταιρεία. Αυτή τη φορά μας δείχνει το εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε τη διαμόρφωση που έχει το ταμπλό του νέου MINI το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος της χρονιάς.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εταιρεία είδαμε τη λιτή διαμόρφωση αυτού, καθώς και την μεγάλων διαστάσεων κυκλική οθόνη τεχνολογίας OLED η οποία κυριαρχεί στον χώρο.

Η MINI δημοσίευσε και άλλες εικόνες οι οποίες αφορούν στη δυνατότητα να αλλάζουν οι ενδείξεις και τα γραφικά σε αυτή, όπως και τα χρώματα που χαρακτηρίζουν το φόντο της και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει της επιθυμίας των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα έχει την ονομασία «MINI Interaction Unit» και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους Κινέζους της Great Wall Motor με τους οποίους σχεδίασαν, εξέλιξαν και δημιούργησαν το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

Η μεγάλη κεντρική οθόνη έχει διάμετρο 24 εκατοστά και η γενικότερη διαμόρφωση του ταμπλό παραπέμπει σε μεγαλύτερο βαθμό στο αντίστοιχο του αρχετυπικού Mini από ό,τι ως τώρα.

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η MINI μπορούμε να δούμε κάποιες από τις οκτώ διαφορετικές διαμορφώσεις του συστήματος «Experience Modes» μέσω του οποίου ο οδηγός θα είναι σε θέση να επιλέγει τον τρόπο εφαρμογής της ροπής στους τροχούς και να παραμετροποιεί τα δεδομένα της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος.

Advertisement

Το καινούργιο μοντέλο θα εφοδιάζεται με το λειτουργικό σύστημα «MINI OS9» το οποίο θα διαθέτει και τον ψηφιακό βοηθό «Hey MINI». Η εταιρεία ανακοινώνει ότι αυτό θα διαθέτει 30 διαφορετικούς ήχους τους οποίους θα μπορεί να επιλέγει ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του.

Advertisement

Το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο MINI θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου η οποία θα διεξαχθεί από τις 5-10 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το εσωτερικό των νέων ηλεκτρικών Mini
Οδηγούμε το νέο MINI Cooper SE Cabrio στην Ισπανία
Αυτό είναι το τελευταίο Mini με χειροκίνητο κιβώτιο!