Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγός απορριμματοφόρου παρασύρει MINI (+video)

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγός απορριμματοφόρου παρασύρει MINI (+video)

ΝΕΑ

Οδηγός απορριμματοφόρου παρασύρει MINI (+video)

ΝΕΑ

Οδηγός απορριμματοφόρου φορτηγού παρασύρει MINI, για 500 μέτρα στον αυτοκινητόδρομο του Toronto.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα συμβαίνουν και είναι πιθανότερο να γίνουν όταν υπάρχει σημαντική διαφορά στο μέγεθος του οχήματος.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ένα  φορτηγό χτυπά ένα MINI Cooper, που είναι σημαντικά ελαφρύτερο, όπως συνέβη στο Τορόντο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Μόνο, που αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό δεν τελείωσε αμέσως μετά το χτύπημα των δύο οχημάτων και συνεχίστηκε για σχεδόν 500 μέτρα, καθώς το φορτηγό έσπρωξε το MINI στον αυτοκινητόδρομο προτού σταματήσει, σύμφωνα με το Kαναδικό ειδησεογραφικό κανάλι «CP24» του Τορόντο.

Advertisement
Advertisement

Η οδηγός του MINi, η 26χρονη Courtenay Erhardt, βγήκε από το MINI με «μικροτραυματισμούς», ενώ ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν έπαθε κάτι. Το ατύχημα συνέβη σε μια είσοδο του Gardiner Expressway στο Τορόντο. Η Erhardt είπε ότι το φορτηγό χτύπησε το Mini της από πίσω, περιστρέφοντας το hatchback κάθετα μπροστά από το φορτηγό. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου προφανώς δεν είδε τίποτα, και συνέχισε να επιταχύνει στην δεξιά λωρίδα της εθνικής οδού, σπρώχνοντας το MINI ανάμεσα στο όχημά του και το προστατευτικό κιγκλίδωμα της εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο σύρθηκε για περίπου 800 μέτρα, λένε οι αρχές. Τον οδηγό του φορτηγού ειδοποίησε (μαζί με την αστυνομία) ένα παράλληλα κινούμενο όχημα και έτσι εκείνος σταμάτησε.

Advertisement

«Θυμάμαι απλώς να κορνάρω να κρατώ το τιμόνι, να ουρλιάζω βοήθεια και ειλικρινά σκέφτηκα ότι θα πεθάνω», δήλωσε η Erhardt και πρόσθεσε: «Άρχισα να προσεύχομαι ώστε ο οδηγός φορτηγού να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία ο οδηγός του φορτηγού δεν συνειδητοποίησε τι έγινε μέχρι που ακινητοποιήθηκε και είδε το αυτοκίνητο χτυπημένο μπροστά του, ενώ δεν έχει δοθεί εξήγηση γιατί δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε το MINI. Πάντως από το εναέριο βίντεο είναι σαφές ότι οι καπνοί και τα συντρίμμια, είναι ορατά στην άκρη του φορτηγού (και όχι από μπροστά) από το παρμπρίζ όπου θα ήταν προφανές στον οδηγό ότι κάτι δεν πάει καλά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο ατύχημα στη Πεντέλη: Λιμουζίνα έφυγε στο γκρεμό!

Advertisement

Ο κορωνοϊός γλίτωσε ζωές στα… τροχαία ατυχήματα

H Volvo «ερευνά» τα ατυχήματα που εμπλέκονται οχήματά της