Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδηγείστε τη Ford Mustang Mach-E AWD στο Golden Hall

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγείστε τη Ford Mustang Mach-E AWD στο Golden Hall

ΝΕΑ

Οδηγείστε τη Ford Mustang Mach-E AWD στο Golden Hall

ΝΕΑ

Η Ford πρωταγωνιστεί στο Golden Hall με αναβαθμισμένο stage και με δυνατότητα test drive της Mustang Mach-E.

Advertisement
Advertisement

H καινούργια Ford Mustang Mach-E αναμφίβολα σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Τόσο για την ίδια τη Ford, όσο και για σύνολο της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής.

Με σχεδίαση που ενσαρκώνει υποδειγματικά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης τον απαράμιλλο δυναμισμό και την αδιαμφισβήτητη κομψότητα του ονόματος Mustang, κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης και μία πολυσχιδή γκάμα εκδόσεων σε κινητήριες μονάδες και μπαταρίες που συνδυαστικά έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, η νέα Mustang Mach-E είναι αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό μοντέλο στη γκάμα της Ford αλλά και συνολικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Ταυτόχρονα, διακρίνεται με το ίδιο «σθένος» και για το απολαυστικό οδηγικό της ταμπεραμέντο στο δρόμο, κάτι που μπορεί κανείς να διαπιστώσει από πρώτο χέρι στο Golden Hall.

Advertisement
Advertisement

Και αυτό γιατί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ford Motor Ελλάς μπορεί να κλείσει ένα επιτόπιο test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall που βρίσκεται στο Μαρούσι. Στην πράξη δεν έχει παρά να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα: https://www.ford.gr/request-a-test-drive

Μετά την καταχώρηση του σχετικού online αιτήματός η εταιρεία θα επικοινωνήσει με τον ενδιαφερόμενο προκειμένου να προγραμματιστεί η ακριβής ημέρα και ώρα για το test drive της νέας Mustang Mach-E.

Advertisement

Ακόμα πιο δυναμική παρουσία για τη νέα Mustang Mach-E στο αναβαθμισμένο stage της Ford

Εκτός από την πραγματοποίηση ενός test drive, όσοι βρεθούν στο Golden Hall έχουν τώρα τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν επίσης «από πρώτο χέρι» για τις δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της ηλεκτρικής Mustang Mach-E επισκεπτόμενοι το νέο, αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο premium εμφάνιση stage της εταιρείας που βρίσκεται στο γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Advertisement

Την ίδια στιγμή και με ακόμα πιο δυναμική και πλούσια οπτική παρουσία στο νέο αυτό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford που βρίσκεται εκεί είναι έτοιμο να ενημερώσει πλήρως, να απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά και να λύσει κάθε απορία για την ηλεκτροκίνηση, τη φόρτιση της Mustang Mach-E και τις προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητές της.

Ωράριο λειτουργίας

Advertisement

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E AWD, τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00
  • Σάββατο: 11:00 – 19:00

Διαθέσιμες εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E στην Ελλάδα

H νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στις παρακάτω εκδόσεις:

  • RWD 75 kWh 269 PS
  • RWD 98 kWh 294 PS
  • AWD 75 kWh 269 PS
  • AWD 98 kWh 351 PS
  • GT 98 kWh 487 PS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E AWD Extended Range 351 PS
Που ξεχωρίζει η νέα Ford Mustang; (video)
Ford E-Transit Custom: Ηλεκτροκίνηση για όλες τις επιχειρήσεις