Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδήγηση στον Αρκτικό Κύκλο με Bentley

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδήγηση στον Αρκτικό Κύκλο με Bentley

ΝΕΑ

Οδήγηση στον Αρκτικό Κύκλο με Bentley

ΝΕΑ

Καθώς ο πάγος γίνεται όλο και πιο παχύς, αρχίζει να διαμορφώνεται η πίστα της Bentley στη βόρεια Φινλανδία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία. Η εκδήλωση Power on Ice διεξάγεται κάθε χειμώνα στην… κατάψυξη του Αρκτικού Κύκλου, με τις ημερομηνίες για φέτος να είναι από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η γκάμα των αυτοκινήτων της Bentley προσφέρεται για μαθήματα οδήγησης σε παγωμένες επιφάνειες, ενώ για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμη και η Continental GT3-R, το περιορισμένης παραγωγής διθέσιο μοντέλο με ισχύ 580 PS, στήσιμο για την πίστα και 0-100 σε 3,8 sec. Ανάμεσα στους εκπαιδευτές της Bentley ξεζωρίζει ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι, Juha Kankkunen, ο οποίος σχεδιάζει τη χάραξη της πίστας.

Πέρα από τα μαθήματα οδήγησης, το «πακέτο» περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, βόλτες με snowmobile, ice-karting και νυχτερινό σαφάρι με έλκηθρα που τραβούν σκύλοι χάσκυ. Και όλα αυτά στην… προνομιακή τιμή των 11.340 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Όπως και τα μοντέλα της Bentley, έτσι και η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι για λίγους. Αν είστε ένας από αυτούς, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.