Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οδεύει προς Χρυσό Βατόμουρο η ταινία «Ferrari» (+video)

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδεύει προς Χρυσό Βατόμουρο η ταινία «Ferrari» (+video)

ΝΕΑ

Οδεύει προς Χρυσό Βατόμουρο η ταινία «Ferrari» (+video)

ΝΕΑ

Απογοητευτική ήταν πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας στους κινηματογράφους της ταινίας για τη ζωή του Ένζο Φεράρι.

Advertisement
Advertisement

Κάθε petrolhead που σέβεται τον εαυτό του περιμένει αγωνιωδώς να δει επιτέλους την ταινία «Ferrari» που αναφέρεται στη ζωή του Ένζο Φεράρι. Η ταινία έδειχνε να είναι το απόλυτο block buster και αναμενόταν να… σπάσει τα ταμεία σύμφωνα με τους ειδικούς, ωστόσο η πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της στην Αμερική ήταν πολύ απογοητευτική.

Στο περίφημο box office την πρώτη εβδομάδα κατάφερε να σκαρφαλώσει μόλις μέχρι την 8η θέση της κατάταξης μένοντας πίσω από ταινίες όπως το Wonka και το Aquaman. Στις ΗΠΑ κατάφερε να αποφέρει 10,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο κατάγραψε 3,65 εκατομμύρια.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι η κριτική που δέχτηκε η ταινία δεν ήταν η καλύτερη από τους ειδικούς. Για παράδειγμα το δημοφιλές portal IMDb βαθμολόγησε με 6,8 αστέρια στα 10 την ταινία τονίζοντας μάλιστα ότι η χαρακτήρας του Ένζο Φεράρι είναι ανυπόφορος! Θυμίζουμε ότι η ταινία για να δημιουργηθεί κόστισε σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σημαίνει ότι και από εμπορικής άποψης οδεύει προς μια πλήρη αποτυχία.

Ακόμα και τα ισχυρά ονόματα που πρωταγωνιστούν στην ταινία φαίνεται ότι δεν είναι ικανά να ανατρέψουν την κατάσταση. Τον ρόλο του Ένζο Φεράρι παίζει ο Άνταμ Ντράιβερ, τη σύζυγό του υποδύεται η Πενέλοπε Κρουζ, ενώ σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος Μάικλ Μαν. Το επόμενο διάστημα η ταινία θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Advertisement

Το trailer της ταινίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
14+1 από τα πιο σπουδαία κεντρομήχανα
Αυτή η Ferrari SF90 είναι αφιερωμένη στη θρυλική F40
Πάνω σε αυτό τελειοποιήθηκε η Ferrari FXX-K Evo