Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όχι μία αλλά δύο οι Maserati… νεκροφόρες στην Ελλάδα

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όχι μία αλλά δύο οι Maserati… νεκροφόρες στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Όχι μία αλλά δύο οι Maserati… νεκροφόρες στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ο Βλάσης Ρέστας διατηρεί γραφείο τελετών στο Ξυλόκαστρο και προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του. Το Newsauto έχει τις αποκλειστικές εικόνες!

Advertisement
Advertisement

Κάθε επαγγελματίας που έχει πάθος γι’ αυτό που κάνει προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα ακόμα και στην περίπτωση που μιλάμε και για γραφείο τελετών.

Κατά καιρούς έχουμε δει στους δρόμους αλλά έχουμε διαβάσει και σχετικά άρθρα για ιδιαίτερες περιπτώσεις οχημάτων που έχουν μετατραπεί σε νεκροφόρες. Το πιο συνηθισμένο όχημα είναι η Mercedes αλλά έχουμε δει και άλλα όπως, Jaguar, Chrysler, διάφορα αμερικάνικα οχήματα, ρέπλικα Rolls Royce κ.ά. Ωστόσο η νεκροφόρα ή καλύτερα οι νεκροφόρες – καθώς είναι δύο – που ξεχωρίζουν και θεωρούνται κορυφαίες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οι Maserati Ghibli.

Ο ιδιοκτήτης της είναι ο Βλάσης Ρέστας που έχει έδρα στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και στο στόλο των οχημάτων διαθέτει μία Ghibli του 2017 και άλλη μία του 2019.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος της μετατροπής

Και οι δύο νεκροφόρες Maserati έχουν μετασκευαστεί στην Ιταλία και σε συγκεκριμένο οίκο που ειδικεύεται σε αυτού του είδους τις μετατροπές. Η μία αγοράστηκε καινούργια και η δεύτερη μεταχειρισμένη ενώ για την μετασκευή της χρειάστηκαν περίπου 12 μήνες.

Το κόστος της μετατροπής άγγιξε τα 120.000 ευρώ, καθώς το όχημα μεγάλωσε (φτάνει πλέον τα 6.5 μέτρα) ενώ το βάρος αυξήθηκε σημαντικά και πλησιάζει πλέον τους 2.5 τόνους.

Φουλ πολυτέλεια

Advertisement

Οι συγκεκριμένες Maserati Ghibli μπορούν να μεταφέρουν πέντε επιβάτες αλλά και το φέρετρο το οποίο φιλοξενείται στο ειδικά διαμορφωμένο πίσω μέρος. Όλες οι λειτουργίες γίνονται με κουμπιά ενώ ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να ανοίγει την πίσω πόρτα από την καμπίνα αλλά και να μετακινεί το «κρεβάτι» εμπρός και πίσω.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, ο πίσω χώρος έχει ιδιαίτερη σχεδίαση, έχουν τοποθετηθεί φώτα LED, ενώ τα δέρματα είναι υψηλής ποιότητας που προέρχονται από την ίδια τη Maserati.

Advertisement

Όνειρο η… Ferrari

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο όχημα έχει τοποθετηθεί και σύστημα Bluetooth με εξωτερικό ηχείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να παίζει μουσική ή να το χρησιμοποιείται και ως μεγάφωνο για να μπορούν οι καλεσμένοι να ακούν την εξόδια ακολουθία ή τα λόγια του παππά.

Τα αυτοκίνητα που έχει στο στόλο του ο Βλάσης Ρέστας χρησιμοποιούνται πολύ συχνά ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Όπως ο ίδιος αναφέρει το όνειρό του είναι μία νεκροφόρα Ferrari αλλά το κόστος της είναι εξαιρετικά υψηλό και απαγορευτικό…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια είναι η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;
Πως η Mercedes μετατρέπει το αυτοκίνητο σε… πορτοφόλι
Η ώρα του ηλεκτρικού Audi A6 Avant πλησιάζει!