Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Ποια είναι η πιο ακριβή BMW στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα από τα πιο γρήγορα μοντέλα της μάρκας ενώ οι φόροι που έχει ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της BMW είναι πολύ μεγάλη και καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα και τις ανάγκες αυτών που θέλουν να επιλέξουν αυτοκίνητο. Πρόκειται μία από τις τρεις λεγόμενες premium εταιρείες που δίνει βαρύτητα στην ποιότητα κατασκευής, τα σπορ σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αλλά και τις επιδόσεις, ιδίως στις εκδόσεις που φέρουν το γράμμα «Μ».

Σύμφωνα με τον τελευταίο τιμοκατάλογο της εταιρείας, το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο για την ελληνική αγορά είναι η Σειρά 1, στην έκδοση 116. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 1.5 λίτρων, αποδίδει 109 ίππους και μπορεί κανείς να την αποκτήσει με 22.230 ευρώ.

Στην… αντίπερα όχθη, το πιο ακριβό μοντέλο της BMW ακούει στο όνομα M8 cabrio. Η εν λόγω παντρεύει τον κόσμο της πολυτέλειας και των επιδόσεων και είναι το αυτοκίνητο που για να το αποκτήσει κάποιος πρέπει να διαθέσει το ποσό των 239.750 ευρώ. Μακράν είναι το ακριβότερο της γκάμας και ελάχιστα από αυτά κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

Φόροι στο… Θεό

Advertisement
Advertisement

Η BMW M8 cabrio εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 4.4 λίτρων τεχνολογίας TwinPower Turbo. Η ισχύς της αγγίζει τους 600 ίππους ενώ η ροπή φτάνει τα 750Nm.

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Το αυτόματο κιβώτιο είναι 8 σχέσεων και η μετάδοση γίνεται και στους τέσσερις τροχούς (υπάρχει και επιλογή για κίνηση στους πίσω τροχούς).

Όπως αναφέραμε η τιμή της φτάνει τα 239.750 ευρώ, εκ των οποίων τα 100.900 ευρώ είναι φόροι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άκυρο για το Tesla Cybetruck στην Ευρώπη;
Η Mercedes κατέβασε τα… τανκς στο Λας Βέγκας (+video)
Ξεφτιλίζουν τα περιπολικά της αστυνομίας… (video)

Advertisement