Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νταλίκα κάνει drift στο λιμάνι (+video) 

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νταλίκα κάνει drift στο λιμάνι (+video)

ΝΕΑ

Νταλίκα κάνει drift στο λιμάνι (+video)

ΝΕΑ

Βάλτε στην άκρη τα Corolla AE86, τα BMW Ε46 και τα Nissan 200 SX κρύψτε στα γκαράζ τα MX5 με μοτέρ S2000 και υποκλιθείτε στα… Scania.

Advertisement
Advertisement

Όταν το φορτίο παραδίδεται (ή στην αναμονή για να παραληφθεί) κάποιοι οδηγοί… παίζουν.

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που λένε πως η ιπποδύναμη δεν έχει τον πρώτο ρόλο στα drift. Βέβαια όπως μπορείτε να καταλάβετε στο video που ακολουθεί, η δύναμη δεν λείπει από το Scania, που πρωταγωνιστεί στο κλιπ.

Ένα video που ανέβηκε στο Tik Tok, μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Το video δείχνει οδηγό τράκτορα Scania να «διπλώνει» και να ελέγχει με μαεστρία το drift του μεγάλου φορτηγού σε κάποιο λιμάνι (πιθανόν του Πειραιά). Εκμεταλλευόμενος την ώρα (έρημος ο χώρος χωρίς αυτοκίνητα και πεζούς) και το βρεγμένο οδόστρωμα ο οδηγός γλυστρά ελεγχόμενα και δίνει θέαμα στους λιγοστούς θεατές.

Advertisement
Advertisement

Μάλλον δεν βιάζεται να προλάβει το καράβι ή μόλις παρέδωσε το φορτίο του και είχε διάθεση για παιχνίδι. Άραγε τι είναι το προσωπικό του αυτοκίνητο για να έχει εξελίξει την τέχνη της πλαγιολίσθησης τόσο πολύ;

Όλα εντάξει μέχρι εδώ αλλά έχουμε τις αντιρρήσεις μας καθώς ένα λιμάνι, αλλά ούτε άλλος δημόσιος χώρος ή δρόμος, δεν είναι το τερέν για τέτοια αθλήματα. Θα θέλαμε να δούμε αυτόν τον οδηγό σε δράση σε κάποιο truck show (θα επιστρέψουν και αυτά) για να έχουμε και καλύτερες εικόνες και video.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χέρια και τύχη τον έσωσαν στην Flugplatz (+video)
Απίστευτο ρεκόρ συνεχόμενου drift για 17 ώρες και 34 λεπτά! (Video)
O Vaughn Gittin Jr. με τη Ford Mustang Mach-E 1400 driftάρει στα Φερόε (+video)

Advertisement