Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χέρια και τύχη τον έσωσαν στην Flugplatz (+video)

Ελλάδα 9:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χέρια και τύχη τον έσωσαν στην Flugplatz (+video)

ΝΕΑ

Χέρια και τύχη τον έσωσαν στην Flugplatz (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να παρασυρθεί κάποιος μέσα στο Nurburgring και να το παρακάνει με την ταχύτητα εισόδου σε κάποια από τις διάσημες στροφές της πίστας, όπως διαπίστωσε χωρίς συνέπειες και ο πρωταγωνιστής του video με τη BMW.

Advertisement
Advertisement

Ένα πραγματικά συνηθισμένο συμβάν, με πρωταγωνιστή τον οδηγό μιας BMW μέσα στην πίστα του Nurburgring, αποθανατίστηκε από το αυτοκίνητο που ήταν λίγο πιο πίσω.

Είναι όμως εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο οδηγός της BMW, παρά το γεγονός πως πατάει και με τους δύο τροχούς έξω από το ασφαλτοστρωμένο κομμάτι της πίστας, διατηρεί τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με μια παρατεταμένη πλαγιολίσθηση. Έχει μόλις καταφέρει την –οριακή είναι η αλήθεια- προσπέραση στο αυτοκίνητο (BMW και αυτό, κατά πάσα πιθανότητα Ε36) που έφερε την κάμερα και προσπαθεί να τοποθετήσει την coupe E92 σωστά για την ανοιχτή διπλή δεξιά με την ονομασία Flugplatz.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από το video που τράβηξε ο οδηγός της E36 που ακολουθούσε από κοντά, η ταχύτητα εισόδου στη Flugplatz ήταν περίπου 160 χλμ./ώρα για τον τυχερό που δεν κατέληξε στη μπαριέρα, έχοντας προφανώς τον Άγιο Χριστόφορο συνοδηγό αλλά και την ικανότητα να συγκρατήσει με τους σωστούς χειρισμούς το αυτοκίνητό του στο δρόμο- μακριά από την καταστροφή. Η πλαγιολίσθηση είναι αντικειμενικά παρατεταμένη και εντυπωσιακή, κάτι που φαίνεται να συνεπαίρνει τον οδηγό του αυτοκινήτου με την κάμερα που μας χάρισε αυτό το video ανεβάζοντάς το στο youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Mini John Cooper Works στο 24ωρο του Nurburgring
Ένας χρόνος χωρίς τη Βασίλισσα του Nurburgring (+video)
Γνωρίστε τη νέα BMW M3 Touring (video)

Advertisement

 

 

Advertisement