Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Tom Hanks πουλάει το αγαπημένο Fiat 126p του

Ελλάδα 11:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Tom Hanks πουλάει το αγαπημένο Fiat 126p του

ΝΕΑ

O Tom Hanks πουλάει το αγαπημένο Fiat 126p του

ΝΕΑ

Ο διάσημος ηθοποιός έβγαλε στο σφυρί το αγαπημένο του Fiat 126p, που είχε λάβει ως δώρο γενεθλίων το 2017, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Advertisement
Advertisement

Ο Tom Hanks αποφάσισε να πουλήσει το λιλιπούτειο ιταλικό μοντέλο, το οποίο λατρεύει και το έχει κρατήσει σε εντυπωσιακά καλή κατάσταση. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα λάβει θα διατεθούν στο Ίδρυμα Elizabeth Dole και στους “Κρυφούς” Ήρωες.

Η κατάσταση του πλειστηριασμού έχει ξεπεράσει τα 60.000 δολάρια, ένα υπέρογκο ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι η αξία του μοντέλου όταν το αγόρασε κόστισε σχεδόν 1.000 δολάρια. Όπως αναφέρει και ο Hanks, το 2016 ταξίδευε πολύ στην Ευρώπη και πόζαρε με όλα τα παλιά αυτοκίνητα που έβλεπε στους δρόμους, προσποιούμενος ότι ήταν ο ιδιοκτήτης και σχεδόν πάντα ετοιμαζόταν να μπει πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Η Polski Fiat όμως είδε αυτή την κίνηση του ηθοποιού και συγκέντρωσε χρήματα για ένα δώρο ειδικά για αυτόν, ενώ πολύτιμη ήταν φυσικά η βοήθεια των BB Oldtimer Garage και της Carle Design για να αναπαλαιώσουν με τον καλύτερο τρόπο το Fiat 126p. Ο Hanks εμφανίστηκε με το αυτοκίνητο το 2017 και το έχει οδηγήσει μόνο 483 χιλιόμετρα.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του είναι ο κινητήρας των 594 κ.εκ., ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο πίσω μέρος και αποδίδει 23 ίππους. Συνδυάζεται με το κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων σχέσεων, ενώ πατάει επάνω σε λευκές ζάντες από χάλυβα 12 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχουν λευκές ζώνες ασφαλείας τριών σημείων και ειδικά κεντημένα θήκες πίσω από τα μπροστινά καθίσματα. Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρει την υπογραφή του ηθοποιού στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Τom Hanks πουλάει το προσωπικό του Toyota Land Cruiser FJ40
Fiat Scudo: Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά (+τιμές)
To Fiat Punto επιστρέφει ως SUV;

Advertisement