Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βρείτε το ποιοτικό μεταχειρισμένο μοντέλο BMW που σας ταιριάζει στη Σπανός ΑΕ

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βρείτε το ποιοτικό μεταχειρισμένο μοντέλο BMW που σας ταιριάζει στη Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Βρείτε το ποιοτικό μεταχειρισμένο μοντέλο BMW που σας ταιριάζει στη Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Για τις φετινές εορταστικές ημέρες, η Σπανός ΑΕ καινοτομεί για ακόμα μία φορά και προσφέρει κορυφαίας ποιότητας μεταχειρισμένα μοντέλα BMW σε εξαιρετικές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Η Σπανός ΑΕ, μέλος του Επίσημου Δικτύου Εμπόρων της BMW Hellas, κατέχει εδώ και αρκετά χρόνια την πρώτη θέση σε πωλήσεις, χάρη στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι πολυπληθείς πελάτες της.

Την εορταστική περίοδο η BMW Σπανός ΑΕ προσφέρει στους πελάτες της μία μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά μεταχειρισμένα μοντέλα, τα οποία ακολουθούν πιστά τα χαρακτηριστικά για τα οποία έχει γίνει αγαπητή στους φίλους της αυτοκίνησης η βαυαρική φίρμα.

Το σημαντικότερο από αυτά είναι φυσικά η οδηγική απόλαυση που προσφέρουν στον κάτοχό τους, χάρη στους ισχυρούς κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, τη σπορ οδική συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συστήματος κίνησης και τον premium χαρακτήρα τους. Παράλληλα ξεχωρίζουν από το πλουσιότατο επίπεδο εξοπλισμού, την άριστη ποιότητα κατασκευής και το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης.

Advertisement
Advertisement

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει στη Σπανός ΑΕ, το ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW που τον ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για τη μικρότερη εκ των μοντέλων Σειρά 1, είτε για τη Σειρά 3, ενώ δεν λείπουν και κορυφαίες εκδόσεις των SUV μοντέλων, όπως Χ1, Χ2, Χ5 και X6.

Advertisement

Από τη λίστα των ποιοτικών μεταχειρισμένων μοντέλων της BMW δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα μοντέλα με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης που σηματοδοτούν μία νέα εποχή για την εταιρεία, προσφέροντας οδηγική ευχαρίστηση με μηδενικούς ρύπους.

Ο λόγος για τις iX3 και iX, που συνδυάζουν την άνεση και την ποιότητα κατασκευής με τις υψηλές επιδόσεις και την αποδοτικότητα της τεχνολογίας eDrive πέμπτης γενιάς.

Advertisement

Όλα τα ποιοτικά μεταχειρισμένα μοντέλα BMW που προσφέρονται από τη Σπανός ΑΕ συνοδεύονται με το πιστοποιητικό BMW Premium Selection, που επιβεβαιώνει ότι έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένο έλεγχο 360ο.

Πέραν της εγγυημένης ποιότητας που τα συνοδεύει, με την αγορά ενός μεταχειρισμένου μοντέλου BMW, η Σπανός ΑΕ προσφέρει στον αγοραστή πολλά επιπλέον οφέλη, όπως την διάρκειας 24 μηνών εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη, που παράλληλα παρέχει κάλυψη σε όλη την Ευρώπη, καθώς και 2 χρόνια δωρεάν σέρβις.

Advertisement

Παράλληλα, ο κάτοχος γνωρίζει τα πάντα για το νέο του όχημα, καθώς κάθε πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της BMW συνοδεύεται από ένα πλήρες ιστορικό που έχει ελεγχθεί από το τμήμα BMW Premium Selection.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να επικοινωνήσει απευθείας ή να επισκεφθεί έως και τις 30 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ (Λεωφ. Συγγρού 299 και Λεωφ. Βουλιαγμένης 99) και να απολαύσει την εξυπηρέτηση, τη γνώση και την πολυετή εμπειρία της.