Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ

ΝΕΑ

Η καινούρια BMW X2 αποκαλύφθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω μίας μεγαλοπρεπούς εκδήλωσης της Σπανός ΑΕ, 5 μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη του νέου Sports Activity Coupé της BMW πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ στη N. Σμύρνη, σε μια αντάξια της πολυτελούς μάρκας εκδήλωση, που είχε επιβλητικά σκηνικά, μεγαλοπρεπείς οθόνες, χορευτική αποκάλυψη του αυτοκινήτου, laser light show, υψηλή γαστρονομία και μία συναυλία για κλείσει δυναμικά.

Δύο επιβλητικές οθόνες και ένα φωτεινό «χαλί» στα χρώματα της μάρκας είχαν στηθεί στην είσοδο της έκθεσης της ΒMW Σπανός και υποδέχονταν τους καλεσμένους.

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη έθεσε σε κίνηση τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την τιμή της αντιπροσωπείας να υποδέχεται τη νέα BMW Χ2, πρώτη προ πολλών άλλων χωρών και 5 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Με αέρινες κινήσεις από επαγγελματίες χορευτές αποκαλύφθηκε η X2, το ντιζάιν της οποίας αναδείχθηκε μέσα από ένα εκθαμβωτικό laser light show.

Το κοινό είχε τότε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τη νέα X2 και να ενημερωθεί για τις σχεδιαστικές καινοτομίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής της.

Advertisement

Το event απογείωσε ένα δυναμικό live από τους ΟΝIRAMA, ενώ τα κλασικά κοκτέιλ σε συνδυασμό με το εξαιρετικό finger food που ετοίμαζε ζωντανά ο chef Γιώργος Τσαπάρας άφησαν στους καλεσμένους και μία γευστική ανάμνηση από μια πολύ ξεχωριστή βραδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2023: Η νέα BMW iX1 τα… σπάει με την ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
Η νέα BMW X2 είναι εδώ και οδηγεί την επανάσταση στο δρόμο (+video)

Advertisement