Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο τελευταίας γενιάς εξομοιωτής της Mercedes-AMG (video)

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο τελευταίας γενιάς εξομοιωτής της Mercedes-AMG (video)

ΝΕΑ

Ο τελευταίας γενιάς εξομοιωτής της Mercedes-AMG (video)

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG εξελίσσει το νέο της μοντέλο One, με τη βοήθεια ενός σύγχρονου κινούμενου εξομοιωτή.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό ότι το νέο hypercar Mercedes-AMG One καθυστερεί σημαντικά την επίσημη παρουσίασή του, με τους πρώτους τυχερούς κατόχους να παραλαμβάνουν τα οχήματά τους κάποια στιγμή μέσα στο 2021, με τους τεχνικούς της εταιρείας να συνεχίζουν την εξέλιξή του.

Εκτός των συγκεκριμένων πλήρως λειτουργικών πρωτοτύπων που διανύουν τα απαραίτητα χλμ. σε δρόμους και πίστα, η Mercedes-AMG χρησιμοποιεί και ένα νέας τεχνολογίας εξομοιωτή. Αυτός περιλαμβάνει μία πιστή αντιγραφή του monocoque πλαισίου του One και μία οθόνη ευρείας προβολής με διάμετρο 9 μέτρων και ανάλυση 4Κ που είναι ικανή να αναπαριστά πραγματικές συνθήκες οδήγησης σε αστικό περιβάλλον, σε αυτοκινητοδρόμους, αλλά και σε πίστα, όπως αυτή του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Όπως τονίζει ο υπεύθυνος του όλου πρότζεκτ Michael Bidlingmaier, ο συγκεκριμένος εξομοιωτής βοηθά στα μέγιστα τον κατασκευαστή να βελτιώσει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες στις βασικές λειτουργίες του Mercedes-AMG One. Επίσης ο επίσημος δοκιμαστής και οδηγός αγώνων Maro Engel είχε την ευκαιρία να «τεστάρει» τον εξομοιωτή, κάνοντας κάποιους ψηφιακούς γύρους στο Ρινγκ, διαπιστώνοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις του One, κυρίως στις μεγάλες ευθείες.

Advertisement

Η Mercedes-AMG παρουσίασε για πρώτη φορά το One το 2017, αλλά το μοντέλο καθυστέρησε σημαντικά να μπει σε παραγωγή λόγω ορισμένων τεχνικών προβλημάτων στον υβριδικής τεχνολογίας V6 κινητήρα των μόλις 1,6 λίτρων και 1.200 ίππων. Πλέον τα όποια θέματα προϋπήρχαν λύθηκαν και ξεκίνησαν και πάλι τα απαραίτητα τεστ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Μόλις 15 ΙΧ «έκοψαν» τα ΚΤΕΟ σε 1,94 εκατ. ελέγχους

Η Νέα Υόρκη πληρώνει καλά τους… ρουφιάνους!

Advertisement

Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!