Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Carlex καλλωπίζει την McLaren 720S

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Carlex καλλωπίζει την McLaren 720S

ΝΕΑ

Η Carlex καλλωπίζει την McLaren 720S

ΝΕΑ

Ένα πακέτο διακριτικών αισθητικών πινελιών προτείνει η Carlex Design για όσους θέλουν να τονίσουν την εμφάνιση της McLaren 720S

Advertisement
Advertisement

Την ονομασία Racing Green Edition, η οποία συνδέεται φυσικά με την κλασική πράσινη απόχρωση του αυτοκινήτου, έχει δώσει η Carlex Design στην εντυπωσιακή McLaren 720S με τις διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις που χαρίζουν ένα ακόμα πιο επιβλητικό ύφος στο βρετανικό supercar.

Εκτός από το χρώμα, χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι οι ζάντες (19’’ εμπρός και 20’’ πίσω) της Carlex σε γκρι απόχρωση γραφίτη οι οποίες είναι εφοδιασμένες με ελαστικά της Pirelli. Η επέμβαση της Carlex είναι σαφώς πιο έντονη στο εσωτερικό όπου τα πάντα έχουν ντυθεί με δέρμα και Alcantara κορυφαίας ποιότητας σε μπεζ απόχρωση. Το οπτικό αποτέλεσμα απογειώνεται από τις λευκές αντιθέσεις καθώς και από τις ανάγλυφες λεπτομέρειες που είναι χαραγμένες επάνω στο δέρμα με laser.

mclaren-720s-carlex

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά σαφώς όχι φθηνό καθώς η Carlex κοστολογεί την πλήρη μετατροπή της McLaren 720S σε Racing Green Edition στα 65.000 ευρώ τα οποία όπως καταλαβαίνετε δεν περιλαμβάνουν την παραμικρή επέμβαση σε ότι αφορά την απόδοση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά. Όχι πάντως πως η 720S χρειάζεται κάποιου τέτοιου είδους βοήθεια ή αναβάθμιση καθώς ο υπερτροφοδοτούμενος 4.0λιτρος V8 κινητήρας της αποδίδει 720 ίππους και 78,5 χλγμ. ροπής ενώ οι επιδόσεις είναι πραγματικά καταιγιστικές με τα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,9’’ και την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 341 χλμ./ώρα.

mclaren-720s-carlex

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Giocattolo Marcella: «Hyperod» με κινητήρα W16 1.400 ίππων

Η τρομακτική πίσω αεροτομή της McLaren Senna GTR (Video)

Advertisement

Το Lucid Air με τους 1.080 ίππους, κάνει 400άρι σε 9,9” (VIDEO)