ΝΕΑ

O Stig με τη Chiron SS τρομάζει ακόμα και τον Andy Wallace (+video)

Ελλάδα 4:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Stig με τη Chiron SS τρομάζει ακόμα και τον Andy Wallace (+video)

ΝΕΑ

O Stig με τη Chiron SS τρομάζει ακόμα και τον Andy Wallace (+video)

ΝΕΑ

Ο Ben Collins που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός ως ένας από τους οδηγούς που έπαιξαν το ρόλο του Stig στην τηλεοπτική εκδοχή του Top Gear, βάζει στο χέρι τη Bugatti Chiron Super Sport και το ότι ο συνοδηγός του «σφίγγεται» είναι μάλλον αναμενόμενο.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και για έναν πολύπειρο οδηγό αγώνων, η εμπειρία της συνοδήγησης με τον Stig στην Bugatti Chiron Super Sport, είναι αρκετά έντονη δοκιμασία.

Η οδήγηση της Bugatti Chiron Super Sport δεν είναι κάτι απλό, ειδικά όταν πρόκειται να οδηγηθεί σε δημόσιο δρόμο, ανοιχτό στην κυκλοφορία. To hypercar των 3 εκατομμυρίων ευρώ με τον W16 κινητήρα και τους 1.600 ίππους, είναι απαιτητικό από τον οδηγό του και προφανώς πολύ περισσότερο από το συνοδηγό, που οι αντοχές του δοκιμάζονται άγρια. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει στο video που έχουμε πιο κάτω, με τον πρώην Stig –κατά κόσμο Ben Collins να οδηγεί και τον 60χρονο οδηγό αγώνων αυτοκινήτων αντοχής Andy Wallace, να είναι στο δεξί κάθισμα.

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει, δεν είναι και λίγο να βλέπεις τον επί σειρά ετών οδηγό αγώνων Andy Wallace να πιάνει με μια σχετική αγωνία στο πρόσωπό του τη ζώνη ασφαλείας και να κρατιέται. Ακόμα και αν δεχτούμε αυτό που λέει ο Collins ότι δεν φτάνει το γκάζι στο πάτωμα σε όλες τις περιπτώσεις, το άγχος του συνοδηγού είναι εύγλωττα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Μια παράπλευρη αλήθεια που προκύπτει από το συγκεκριμένο video, είναι πως ο Ben Collins που έγινε γνωστός ως ο αμίλητος Stig του Top Gear, είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής με εύστοχα σχόλια και μια αμεσότητα στη μετάδοση της πληροφορίας, που μας κάνει να θέλουμε να δούμε κι άλλες δικές του παρουσιάσεις αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βιαστείτε! Έχουν μείνει λιγότερες από 40 Bugatti Chiron!
H συντήρηση της Bugatti Chiron Pur Sport τρομάζει και κροίσους
Aυτή η Bugatti… ξυρίζει!

Advertisement

 

 

Advertisement