Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Όμιλος Fiat Chrysler στο πλευρό των σεισμοπαθών

Ελλάδα 11:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Όμιλος Fiat Chrysler στο πλευρό των σεισμοπαθών

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Fiat Chrysler στο πλευρό των σεισμοπαθών

ΝΕΑ

Η Ιταλία θα αργήσει να συνέλθει από την τραγωδία στο Αματρίτσε και τις άλλες πόλεις ή χωριά που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό. Όμως κάθε βοήθεια, αρχικά για τον εντοπισμό αγνοουμένων και στη συνέχεια για την ανοικοδόμηση της πληγείσας περιοχής, είναι ευπρόσδεκτη.

Advertisement
Advertisement

Ο ιταλο-αμερικάνικος όμιλος Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ανακοίνωσε ότι συμμετέχει σε μία σειρά από ενέργειες. Οι εργαζόμενοι στη FCA συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία θα παραδοθούν στη συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό. Ο όμιλος παρέδωσε μία σειρά από επαγγελματικά οχήματα, τα οποία χρησιμεύουν για την μεταφορά εξοπλισμού, εφοδίων και προσωπικού.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται οι πληρωμές που επρόκειτο να κάνουν οι κάτοικοι όλων των περιοχών που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο για δάνεια, leasing, μίσθωση κ.α. οχημάτων των εταιρειών της. Όσοι μάλιστα επιθυμούν να αγοράσουν ένα νέο αυτοκίνητο για να αντικαταστήσουν το δικό τους που καταστράφηκε από το σεισμό, δεν θα πληρώσουν τόκους για 5 χρόνια. Όσοι θα πρέπει να επισκευάσουν το αυτοκίνητο τους, θα έχουν έκπτωση έως 1.500 ευρώ στα ανταλλακτικά.