Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο νέος αστέρας της Τσέλσι έχει το απόλυτο “όπλο”

Ελλάδα 10:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο νέος αστέρας της Τσέλσι έχει το απόλυτο “όπλο”

ΝΕΑ

Ο νέος αστέρας της Τσέλσι έχει το απόλυτο “όπλο”

ΝΕΑ

Ο Χακίμ Ζίγιεχ γιόρτασε το νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαίο του  με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτώντας το «αγρίμι» της ABT.

Advertisement
Advertisement

Κατά το περασμένο ποδοσφαιρικό «μεταγραφικό παζάρι» η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της 40,8 εκατ. ευρώ εντάσσοντας στο δυναμικό της τον πρώην αστέρα του Άγιαξ, Χακίμ Ζίγιεχ.

Προκειμένου, ωστόσο, να αποσπάσει και το «ναι» του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, χρειάστηκε να του στρώσει ένα… χαλί εκατομμυρίων αμείβοντάς τον με 110.000 δολάρια την εβδομάδα.

Η μισθολογική αύξηση σε συνδυασμό με τη νέα ποδοσφαιρική στέγη του, αποτέλεσαν έναν πολύ καλό λόγο για τον 27χρονο άσο, ώστε να κάνει ένα… δωράκι στον εαυτό του.

Advertisement
Advertisement

Γνωστός λάτρης των supercars, ο Ζίγιεκ εμπλούτισε το γκαράζ του με το απόλυτο όπλο. Ο λόγος για ένα Audi RS6  με μεγάλες δόσεις «στεροειδών».

Ειδικότερα, ο νεαρός άσος δεν συμβιβάστηκε με τους 600 ίππους και τα 800 Nm ροπής, αναζητώντας μια πιο εξαγριωμένη έκδοση.

Advertisement

Ως εκ τούτου στράφηκε προς τον γνωστό βελτιωτικό οίκο της μάρκας, ABT Sportsline, κάνοντας δικό του ένα από τα μόλις 125 Audi RS6-R. Το εν λόγω «αγρίμι» έχει υποβληθεί σε μια σειρά βελτιώσεων που εκτοξεύουν την ισχύ στους 750 ίππους, ενώ η ροπή συγκροτείται στα 920 Nm.

Advertisement

Η τελική ταχύτητα αντιστοιχεί σε 320 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση απαιτεί μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Το RS6-R λαμβάνει πιο επιθετικό «λουκ» χάρη στο εντυπωσιακό μπροστινό σπόιλερ από ανθρακονήματα, τους νέους τροχούς, τη μεγάλη πίσω αεροτομή τον αναβαθμισμένο διαχύτη και το βελτιωμένο σύστημα εξάτμισης.

Advertisement

Ο δυναμισμός του μοντέλου αναδεικνύεται περαιτέρω μέσω της επιλογής του Μαροκινού να το ντύσει αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, με εξαίρεση τις δαγκάνες των φρένων και κάποιες λεπτομέρειες στο πίσω μέρος που φέρουν μπλε και κόκκινο χρώμα αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως ο Ζίγιεχ διαθέτει μία Lamborghini Urus και μία Aventador, ενώ, για τις μετακινήσεις του εντός του Άμστερνταμ (Άγιαξ) επέλεγε ένα VW Golf GTI.

Διαβάστε επίσης:

Λεμπρόν Τζέιμς: Τα αυτοκίνητα του “Βασιλιά”

Audi RS Q2: Το νέο “καυτό” μικρό SUV

Αποκάλυψη για το Audi Q8 plug-in hybrid των 462 ίππων