Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Lapo Elkann δημοπράτησε το Fiat 500C

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Lapo Elkann δημοπράτησε το Fiat 500C

ΝΕΑ

Ο Lapo Elkann δημοπράτησε το Fiat 500C

ΝΕΑ

Η Fiat και η Garage Italia Customs ήταν οι πρωταγωνιστές στη φιλανθρωπική βραδιά που οργανώθηκε στον Μιλάνο από το ίδρυμα “amfAR”. Δύο νέα Fiat 500 προσφέρθηκαν σε δημοπρασία από τον Lapo Elkann.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Τα αυτοκίνητα αγοράστηκαν από το Renzo Rosso, ιδρυτή της “Diesel” και πρόεδρο του γκρουπ μόδας “OTB”, και τον David Wertheimer, , από τη γνωστή γαλλική βιομηχανική οικογένεια.

Αυτοί δαπάνησαν συνολικά 250.000 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν για την έρευνα κατά του AIDS και αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Στους αγοραστές θα προσφερθεί η ευκαιρία να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Garage Italia Customs. Πρόκειται για μία εταιρεία που δημιουργεί προγράμματα κατά παραγγελία, τα οποία εκφράζουν τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Η φιλανθρωπική βραδιά του ιδρύματος “amfAR”, με την υποστήριξη της Fiat, του Lapo Elkann και της Garage Italia Customs, οργανώθηκε στο Μιλάνο, στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Teatro della Permanente.

Το ίδρυμα “amfAR” παίζει καθοριστικό ρόλο στην έρευνα για την αντιμετώπιση του AIDS, εντοπίζοντας τα κρίσιμα κενά στις γνώσεις γύρω από τον HIV και το AIDS και υποστηρίζοντας καινοτόμες μελέτες, συμπεριλαμβάνοντας και αυτές που δεν καλύπτουν τα αρχικά κριτήρια που οι πιο παραδοσιακοί χορηγοί συνήθως απαιτούν.