Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Jurgen Klopp οδήγησε το νέο Opel Mokka (video)

Ελλάδα 19:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Jurgen Klopp οδήγησε το νέο Opel Mokka (video)

ΝΕΑ

O Jurgen Klopp οδήγησε το νέο Opel Mokka (video)

ΝΕΑ

H επίσημη αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς του Mokka πλησιάζει και η Opel συνεχίζει να μας… ανοίγει την όρεξη!

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε σε teaser του ανανεωμένου της SUV αλλά επιστράτευσε και τα βαριά της όπλα. Συγκεκριμένα, έναν άκρως δημοφιλή πρεσβευτή της: τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ, Jurgen Klopp.

Ο Γερμανός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του καμουφλαρισμένου μοντέλου, που τουλάχιστον χρωματικά ήρθε στα μέτρα του, μιας και είχε πράσινο χρώμα όπως οι αγωνιστικοί χώροι στο άθλημά του.

H Opel ξεκινά το promo video με το ερώτημα: «πως ενθουσιάζεις κάποιον που έχει ζήσει τα πάντα»; Να όμως που τα κατάφερε αφού ο 52χρονος δείχνει εντυπωσιασμένος από την πρώτη του επαφή με το νέο Mokka. Μας αφήνει όμως με την όρεξη αφού ουσιαστικά προαναγγέλλει νέο video με περισσότερες λεπτομέρειες από την εμπειρία του.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Mokka ξεκινά από λευκό χαρτί, διαθέτει εντελώς νέα τεχνολογία, που περιλαμβάνει και σύστημα ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται να μπει στην παραγωγή στο τέλος του έτους, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής θα είναι ηλεκτρικά και αναμένεται να φτάσουν στους πελάτες στις αρχές του 2021. Η νέα γενιά απαλλάσσεται από το γράμμα ‘X’ στο όνομα – όπως και η δημοφιλής πρώτη γενιά που έκανε το ντεμπούτο της το 2012.

Με την Opel να ανήκει πλέον στην οικογένεια της PSA, τα μηχανικά μέρη του νέου Mokka θα προέρχονται από τη δεύτερη γενιά του 2008. Θα πατά κι αυτό στην πλατφόρμα Common Modular Platform και θα εφοδιαστεί με τα ίδια κινητήρια σύνολα – έχοντας όπως είπαμε και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Πρώτη teaser εικόνα του νέου Opel Mokka

Με γαλλικό DNA και ηλεκτρική έκδοση το νέο Opel Mokka

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

Advertisement