Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη teaser εικόνα του νέου Opel Mokka

Ελλάδα 9:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη teaser εικόνα του νέου Opel Mokka

ΝΕΑ

Πρώτη teaser εικόνα του νέου Opel Mokka

ΝΕΑ

H Opel βρίσκεται στην τελική φάση για την παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Mokka και σήμερα μας δείχνει την πρώτη επίσημη καμουφλαρισμένη φωτογραφία του σε χαμηλή ανάλυση.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά Mokka είναι ολοκαίνουργια, με νέα τεχνολογία, που περιλαμβάνει και σύστημα ηλεκτροκίνησης και θα μπει στην παραγωγή στο τέλος του έτους. Τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής θα είναι ηλεκτρικά και αναμένεται να φτάσουν στους πελάτες στις αρχές του 2021. Η νέα γενιά απαλλάσσεται από το γράμμα ‘X’ στο όνομα – όπως και η δημοφιλής πρώτη γενιά που έκανε το ντεμπούτο της το 2012. Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, η Opel θα υιοθετήσει ένα νέο πιο σύγχρονο μοτίβο σχεδίασης με πιο δυναμικές γραμμές το οποίο θα επηρεάσει και πολλά μελλοντικά της φίρμας.

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, όλα τα μηχανικά μέρη του Mokka θα προέλθουν από τη δεύτερη γενιά του 2008. Εκτός, λοιπόν, της κοινής πλατφόρμας PSA Common Modular Platform, το SUV της Opel θα έχει τα ίδια μηχανικά σύνολα με το μοντέλο της Peugeot, ενώ στην γκάμα θα συμπεριληφθεί και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Στα μοτέρ εσωτερικής καύσης θα υπάρχει η επιλογή των 1200 κ.εκ. (βενζίνη) με τρεις αποδόσεις 100, 130 και 150 ίππων και αυτή του 1.5-liter BlueHDI (diesel) με 100 ίππους (με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων). Το ίδιο κινητήριο σύνολο με το 2008, θα δούμε και στην επερχόμενη ηλεκτρική έκδοση του νέου Mokka (ηλεκτροκινητήρας 136 ίππων, μπαταρία 50 kWh και αυτονομία 300 χιλιομέτρων).

Advertisement
Advertisement