Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο «Iron Man» των αυτοκινήτων

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο «Iron Man» των αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Ο «Iron Man» των αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Η Hyundai συνεργάστηκε με την Marvel για να δημιουργήσει μια νέα ειδική έκδοση του cross-subcontact Cross που ονομάζεται Iron Man. Μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούλιο στο Σαν Ντιέγκο Comic-Con show, αλλά πρόκειται να φθάσει στους εμπόρους του Ηνωμένου Βασιλείου από την 1η Μαρτίου. Η τιμή εκκίνησης του ανέρχεται στα 31.688€.

Advertisement
Advertisement


Τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικό του έχει χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από την κανονική έκδοση. Το Kona Iron Man Edition είναι βαμμένο εξωτερικά με ματ γκρι χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες. Έχει ειδικά εικονίδια του «Iron Man», στο καπό του υπάρχει το κόκκινο λογότυπο της «Marvel» σε κόκκινο χρώμα και διαθέτει ειδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Όσον αφορά το εσωτερικό του είναι δερμάτινο και στο ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού υπάρχει η υπογραφή Tony Stark.

Το σύστημα ήχου Krell Premium, ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών, sat-nav, Android Auto και Apple CarPlay, κλιματισμό, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και είσοδος χωρίς κλειδί είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του. Ο κατάλογος εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης εξωτερικές μονάδες φωτισμού LED, αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση προσοχής οδηγού και ανίχνευση τυφλών σημείων.

Η ισχύς προέρχεται από έναν 1,6 lt T-GDi κινητήρα που παράγει 177 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Advertisement