Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανανεωμένη σειρά 3 της BMW προετοιμάζεται

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανανεωμένη σειρά 3 της BMW προετοιμάζεται

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη σειρά 3 της BMW προετοιμάζεται

ΝΕΑ

Η ώρα για την (περιορισμένη) ανανέωση της BMW Σειράς 3 πλησιάζει και οι περισσότερες αλλαγές αναμένονται στο εσωτερικό και στο τεχνολογικό υπόβαθρο. 

Advertisement
Advertisement

Αν και η παρούσα γενιά της Σειράς 3 δεν έχει φθάσει ακόμα στο μέσο της πορείας της φαίνεται πως η BMW προετοιμάζει την ανανέωσή της η οποία όμως μάλλον θα αφορά περισσότερο το τεχνολογικό και λιγότερο το αισθητικό κομμάτι.

Και αυτό γιατί τα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται στο δρόμο δεν έχουν σχεδόν καθόλου καμουφλάζ και έτσι, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις αναμένονται κάποιες αλλαγές στα φώτα και τους προφυλακτήρες σε συνδυασμό με προσθήκες στη χρωματική παλέτα.

Το σημαντικό νέο έχει να κάνει με την υιοθέτηση της νέας γενιάς του συστήματος πολυμέσων iDrive το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό OS8 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ηλεκτρική iX. Ταυτόχρονα αναμένονται και αλλαγές στο σχεδιασμό του εσωτερικού προκειμένου να υιοθετηθούν οι κυρτές οθόνες όπως και στην περίπτωση της iX. Το νέο λειτουργικό θα υπάρχει και στην ηλεκτρική i4 για την οποία όμως η BMW δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού της. Το οποίο θα μπορούσε να έχει κοινά στοιχεία με αυτό της ανανεωμένης 3άρας. Για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρεμιέρα της θα γίνει το καλοκαίρι οπότε ίσως πολύ σύντομα να έχουμε περισσότερα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα δίνατε 18.000 € για αυτήν την κακοποιημένη BMW 635i;
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M5 CS;
Toyota GR Yaris κυνηγά… BMW M2 στο Nürburgring (video)