Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O επαναπροσδιορισμός της απομακρυσμένης εργασίας

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O επαναπροσδιορισμός της απομακρυσμένης εργασίας

ΝΕΑ

O επαναπροσδιορισμός της απομακρυσμένης εργασίας

ΝΕΑ

Είναι γεγονός ότι η ζωή μέσα σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο (αντί για ένα κανονικό σπίτι) είναι πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Ίσως γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το… σπίτι ή καλύτερα μακριά από ένα γραφείο.

Advertisement
Advertisement

Πως ένα concept για ένα πολυχρηστικό τραπέζι, αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την τηλεργασία.

Για να είμαστε σαφείς, αυτό είναι ακόμη μία πρόταση, κάτι που δεν μπορείτε να αγοράσετε ακόμα. Η γερμανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινούμενων τροχόσπιτων αλλά και εξοπλισμού camping, Sunlight, είχε την ιδέα να προσφέρει ένα τραπέζι πολλαπλών χρήσεων.

Ένα τραπέζι  που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως γραφείο εργασίας. Είναι απλώς μια ιδέα, σε αυτό το σημείο, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο δεν θα εκπλαγούμε να το δούμε ως επιλογή στον κατάλογο camping της Sunlight.

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορούν οι άνθρωποι απλά να στήσουν ένα φορητό υπολογιστή σε ένα κανονικό τραπέζι και να δουλέψουν; Ναι, και έχουμε δει πολλά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα ή van με μικρές ρυθμίσεις να προσφέρονται για να δουλέψετε στον υπολογιστή.

Ωστόσο, το τραπέζι της Sunlight φαίνεται να βελτιώνει την παραγωγικότητα, προσφέροντας πράγματα όπως επιπλέον πρίζες, ασύρματη επαναφόρτιση για φορητές συσκευές, πρόσθετο φωτισμό και ίσως το μεγαλύτερο εργαλείο για να γίνεται έξτρα παραγωγικοί: Μια δεύτερη οθόνη που συμπληρώνει το φορητό υπολογιστή σας.

Advertisement

Επιπλέον, το γραφείο εργασίας δεν είναι ένα τυχαίο μικρό, επίπεδο τραπέζι. Με μικρές πλευρές και μεγάλο μπροστινό μέρος, είναι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζει αντικείμενα όπως στυλό ή άλλα είδη γραφείου να πέφτουν.

Advertisement

Μετά τη δουλειά, το γραφείο μετατρέπεται εύκολα σε κανονικό τραπέζι για φαγητό και χαλάρωση. Η Sunlight δεν αναφέρει τίποτα για την τιμή του γραφείου/σταθμού εργασίας, καθώς είναι απλώς μια έξυπνη ιδέα αυτή τη στιγμή.

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά οχημάτων. Από λιτά camper vans, έως μεγάλα αυτοκινούμενα οχήματα και σίγουρα θα το προσθέσει στην γκάμα των αξεσουάρ της σε οποιοδήποτε από αυτά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο πολυτελές τροχόσπιτο στον κόσμο είναι διώροφο (video)
Το αυτοκινούμενο που αλλάζει τα δεδομένα!
Με 20.000 ευρώ το Dacia Dokker γίνεται ένα mini αυτοκινούμενο