Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αυτοκινούμενο που αλλάζει τα δεδομένα!

Ελλάδα 18:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αυτοκινούμενο που αλλάζει τα δεδομένα!

ΝΕΑ

Το αυτοκινούμενο που αλλάζει τα δεδομένα!

ΝΕΑ

Πόση πολυτέλεια χωράει ο νους σας όταν σκέφτεστε ένα αυτοκινούμενο; Εάν είστε μεταξύ των εκατομμυριούχων του κόσμου, ίσως θα πρέπει να προσέξετε τα προϊόντα της Dembell Motorhomes.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια νέα ευρωπαϊκή μάρκα που θέλει να εισάγει ένα άλλο επίπεδο πολυτέλειας σε τέτοιου είδους οχήματα, με τη φιλοδοξία βέβαια τα αυτοκινούμενά της να χαρακτηριστούν προσεχώς σε “υπερόπλα της γης”.

Χρησιμοποιώντας ως βάση το Mercedes-Benz Actros τριών αξόνων, το αυτοκινούμενο Dembell αξιοποιεί την πολυτέλεια του εσωτερικού χώρου και των εκλεπτυσμένων υλικών που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό μιας βίλας.

Πέραν όλων των άλλων, το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει λειτουργία γκαράζ, το οποίο έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το μικρότερο από τα τρία ονομάζεται Side Package Room, το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε ποδήλατα, μοτοσικλέτες ή ακόμα και γουρούνες.

Το επόμενο ονομάζεται Small Garage, με δύο επίπεδα που επιτρέπουν τη μεταφορά ενός μικρού αυτοκινήτου, ως ένα έξυπνο όχημα.

Advertisement

Το τρίτο ονομάζεται Large Garage, διαθέτει τρία επίπεδα που μπορούν να φιλοξενήσουν αυτοκίνητα από 4-4,5 μέτρα. Η Dembell ανέφερε συγκεκριμένα τη Ferrari California ως παράδειγμα στον ιστότοπό της, αλλά το προφίλ της Ferrari Roma είναι αυτό που απεικονίζεται εδώ. Και τα δύο ιταλικά αυτοκίνητα, ωστόσο, έχουν μήκος μεγαλύτερο από 4,5 μέτρα.

Advertisement

Η Dembell Motorhomes υπόσχεται πολυτελές καθιστικό για τα premium ραντεβού εντός της καμπίνας. Το εσωτερικό παραπέμπει σε πολυτελές γιοτ, με τρία διαφορετικά χρώματα στο ξύλινο πάτωμα προκειμένου να διαλέξετε όποιο σας αρέσει. Υπάρχουν επίσης δύο μεγάλες και άνετες κρεβατοκάμαρες.

Οι εικόνες που περιλαμβάνονται εδώ σαφώς και δεν αρκούν προκειμένου να αποτυπώσουν τι μπορεί να προσφέρει το αυτοκινούμενο της Dembell. Οι άμεσα οι ενδιαφερόμενοι βέβαια μπορούν να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διακοπές με αυτοκινούμενο και με το… ΙΧ σας
Το Super Bugger είναι το πιο άσχημο αυτοκινούμενο που υπάρχει
Το Lada Niva τώρα και αυτοκινούμενο

Advertisement