Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Enzo Ferrari ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη – Δείτε το trailer

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Enzo Ferrari ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη – Δείτε το trailer

ΝΕΑ

Ο Enzo Ferrari ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη – Δείτε το trailer

ΝΕΑ

Η μυθιστορηματική ζωή του Enzo Ferrari γίνεται ταινία. Και όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου περιμένουν με ανυπομονησία να δουν να ζωντανεύει μία ολόκληρη εποχή.

Advertisement
Advertisement

Με πρωταγωνιστές τον Adam Driver ως Enzo Ferrari και την Penelope Cruz ως Laura Ferrari, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας “Ferrari” του Michael Mann.

Το δραματικό μοντάζ δείχνει σκηνές έντασης, και ο μόνος που φαίνεται να μιλά είναι ο Enzo όταν λέει «στο αυτοκίνητό μου μπαίνεις μόνο για να κερδίσεις» στον οδηγό που στέκεται απέναντί του.

Παρά το γεγονός ότι αποκαλύπτει ελάχιστα από την πλοκή, το τρέιλερ δίνει το κλίμα της ταινίας. Η σύνοψη εξηγεί ότι η δράση της ταινίας επικεντρώνεται στο έτος 1957, με το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας να απειλεί την εταιρεία που ο Ferrari είχε ιδρύσει μόλις 10 χρόνια νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα με την αβεβαιότητα της επαγγελματικής τους ζωής, η οικογενειακή ζωή του ζευγαριού έχει επίσης πληγεί από την απώλεια του αγαπημένου τους γιου Dino και την ανακάλυψη ενός άλλου, που γεννήθηκε εκτός γάμου από την ερωμένη του Enzo, Lina Lardi (Shailene Woodley).

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία αποφασίζει να τρέξει με τα οχήματά της στον περιβόητο αγώνα δρόμου Mille Miglia.

Η ταινία γυρίστηκε στην Μπρέσια, μέσω της οποίας διεξήχθη ο φημισμένος αγώνας, και βασίζεται στο βιβλίο “Enzo Ferrari – Ο άνθρωπος και η μηχανή”, το οποίο έγραψε ο Brock Yates.

Advertisement

Πρωταγωνιστούν επίσης ο Patrick Dempsey ως οδηγός Piero Taruffi, ο Jack O’Connell ως Peter Collins, η Sarah Gadon ως Linda Christian και ο Gabrial Leone ως Alfonso de Portago, ο οποίος με τραγικό τρόπο έσκασε ένα λάστιχο και συνετρίβη, χάνοντας τη ζωή του, παρασύροντας στο θάνατο και εννέα θεατές.

Η Ferrari και ο κατασκευαστής του ελαστικού κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία μετά το ατύχημα, αλλά η υπόθεση τελικά απορρίφθηκε, παρά το γεγονός ότι μεταξύ των νεκρών ήταν και πέντε παιδιά.

Advertisement

Ο Mann δήλωσε στο Variety ότι δεν σκοπεύει να αποφύγει το βίαιο ατύχημα, ούτε τις συνέπειές του στην επερχόμενη ταινία, δίνοντας στην τελευταία ατάκα του Driver στο τρέιλερ ουσιαστικό βάρος.

Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και θα βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Αποτυχίες στην F1, αλλά οι μπίζνες καλά κρατούν
Εντυπωσιακή η Ferrari 812 Competizione της Novitec
Θα γίνει αυτή η Ferrari η πιο ακριβή στον κόσμο;

Advertisement