Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Elon Musk θα αποκαλύψει το μέλλον της Tesla

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Elon Musk θα αποκαλύψει το μέλλον της Tesla

ΝΕΑ

Ο Elon Musk θα αποκαλύψει το μέλλον της Tesla

ΝΕΑ

Λίγοι θα ενδιαφερθούν για τα οικονομικά αποτελέσματα της Tesla, αλλά άπαντες θα έχουν… ευήκοα ώρα εφόσον ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα αναφορικά με το λανσάρισμα των νέων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση των αναλυτικών οικονομικών αποτελεσμάτων για το έτος 2021 θα προχωρήσει η Tesla στις 26 Ιανουαρίου, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Παράλληλα, αναμένεται να ξετυλίξει το κουβάρι του προϊοντικού πλάνου της, κάτι που ενδέχεται να περιλαμβάνει τη γνωστοποίηση του χρονοδιαγράμματος για το λανσάρισμα των Cybertruck, Roadster και του φορτηγού Semi.

Η τηλεδιάσκεψη θα περιλαμβάνει επίσης μια ζωντανή εκπομπή υποβολής ερωτήσεων από το κοινό, για τη διαλεύκανση των όποιων αποριών.

Advertisement
Advertisement

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή του ισχυρού άνδρα της Tesla, Elon Musk, παρά τις περυσινές δηλώσεις του ότι δεν θα συμμετάσχει ξανά σε αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις.

Εντός του 2021 η ηγέτιδα δύναμη στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης παρέδωσε 936.000 οχήματα, μετά από ένα ιδιαίτερα «δυνατό» τέταρτο τρίμηνο, όταν και παράχθηκαν 305.000 μονάδες, με τις συνολικές παραδόσεις να ανέρχονται σε 308.000.

Advertisement

Φυσικά, η συντριπτική πλειονότητα των φίλων της εταιρείας δεν ενδιαφέρονται για τα οικονομικά της αποτελέσματα, αλλά για κάποιες πολυαναμενόμενες εμπορικές πρεμιέρες, όπως αυτή του φουτουριστικού pick-up Cybertruck.

Το Cybertruck παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Tesla Design Studio του Λος Άντζελες στις 21 Νοεμβρίου του 2019, και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,3 εκ. παραγγελίες, χωρίς, όμως, να έχει πραγματοποιηθεί κάποια παράδοση.

Advertisement

Σύμφωνα με την Tesla, η παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού αγροτικού θα ξεκινούσε εντός του 2021, αλλά όπως όλα δείχνουν, αναβλήθηκε για τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΟΚ στην Tesla: 19χρονος χακάρει ταυτόχρονα 25 αυτοκίνητα
Αυτά ζητά ο Elon Musk από τους εργαζομένους της Tesla
Elon Musk: Ξεφορτώθηκε μετοχές της Tesla!

Advertisement