Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Elon Musk: «Θα παραιτηθώ από το Twitter αν βρω έναν βλάκα»

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Elon Musk: «Θα παραιτηθώ από το Twitter αν βρω έναν βλάκα»

ΝΕΑ

Elon Musk: «Θα παραιτηθώ από το Twitter αν βρω έναν βλάκα»

ΝΕΑ

Η γκρίνια από τους μετόχους της Tesla φέρνει τον Musk να ψάχνει για αντικαταστάτη στο Twitter. O οποίος όμως πρέπει να έχει κάποια… ειδικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων του Twitter από τον Elon Musk, φαίνεται ότι άνοιξε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ζωή του επιτυχημένου Αμερικανού επιχειρηματία.

Από την ημέρα που ανέλαβε CEO του Twitter το όνομά του βρίσκεται καθημερινά στις πρώτες γραμμές των ειδήσεων παγκοσμίως, είτε με τις συνεχόμενες και αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του στο “δικό” του πλέον μέσον, είτε με τα όσα ακούγονται από τους μετόχους της Tesla.

Οι τελευταίοι έχουν εξεγερθεί εναντίον του Musk βλέποντας ότι έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στο Twitter και έχει εγκαταλείψει την Tesla, η μετοχή της οποίας έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Advertisement
Advertisement

Ο Musk βεβαίως αδιαφορεί όπως κάνει συνήθως για κάτι τέτοια “ταπεινά” πράγματα και ασχολείται με τα δικά του. Όπως για παράδειγμα το δημοψήφισμα που ξεκίνησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter για το αν το κοινό τον θέλει για CEO της πλατφόρμας.

Η απάντηση που πήρε ίσως και να μην την περίμενε, καθώς πάνω από 57% των χρηστών του Twitter ψήφισε εναντίον στο να παραμείνει στην κορυφή της εταιρίας.

Advertisement

Βέβαια αμέσως άρχισαν οι φήμες ότι ο Musk για άλλη μια φορά θα κάνει το δικό του και δεν θα πάρει σοβαρά όσα ο ίδιος προκαλεί, επικαλούμενος μάλιστα ότι μεγάλος αριθμός των ψήφων ήταν από bots.

Ο ίδιος πάντως έσπευσε να αναρτήσει την δική του απάντηση, γράφοντας “Θα παραιτηθώ από CEO του Twitter αμέσως μόλις βρω κάποιον αρκετά χαζό για να αναλάβει αυτή την δουλειά. Μετά από αυτό θα ασχοληθώ με τις ομάδες των προγραμματιστών και τους servers”.

Advertisement

Πάντως η ενασχόληση με το Twitter, πέρα από το ενδιαφέρον και τις ώρες που αποσπά από τον Musk είναι και μία πληγή από την οποία χάνονται χρήματα.

Μάλιστα κυκλοφορεί η φήμη ότι σε εσωτερική συνάντηση ο ίδιος παραδέχθηκε ότι στο τέλος της χρονιάς το Twitter θα έχει αρνητικό ρεκόρ σε ρευστότητα, πάνω από 3 δισ. δολάρια, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν για μείωση του κόστους μέσω κυρίως των απoλήσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Musk έκανε φιλανθρωπία 5,7 δισ. στον… εαυτό του!
Μπαταχτσής ο Musk, δεν πληρώνει ούτε τα ενοίκια
Λάθη του Musk που μπορεί να φέρουν το τέλος της Tesla

Advertisement