Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

O DiCaprio ετοιμάζει ταινία για το #dieselgate

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O DiCaprio ετοιμάζει ταινία για το #dieselgate

Men + Speed

O DiCaprio ετοιμάζει ταινία για το #dieselgate

Men + Speed

Μπορεί ακόμα το σκάνδαλο #dieselgate να βρίσκεται στην επικαιρότητα και ενδεχομένως να έχει πολλά ακόμα επεισόδια, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις, στο Χόλιγουντ δεν αδρανούν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η Paramount Pictures και ο Leondardo DiCaprio μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, την Appian Way, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα. Όχι μόνο για να μεταφέρουν την ιστορία με το λογισμικό που παραποιούσε τις μετρήσεις εκπομπών ρύπων στα diesel οχήματα του VW Group αλλά και για ένα βιβλίο για το συγκεκριμένο σκάνδαλο, τη συγγραφή του οποίου θα αναλάβει ο Jack Ewig που παρακολουθεί στενά το συγκεκριμένο θέμα.

Ήδη αναζητείται και ο τίτλος της ταινίας, με πιθανότερο αυτόν που ως hashtag κάνει αυτές τις εβδομάδες το γύρο του κόσμου: το #dieselgate.

Advertisement
Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία του Di Caprio μόνο τυχαία δεν είναι. Ο 40χρονος πια ηθοποιός, είναι άκρως ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Μάλιστα είναι πρέσβης του ΟΗΕ για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές. Γι’ αυτό και ο ίδιος οδηγεί… πράσινα αυτοκίνητα: ένα ηλεκτρικό Fisker Karma αλλά και το υβριδικό Toyota Prius.

dicaprio-karma-b640

Ποιοι διάσημοι οδηγούν φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα; Η απάντηση πατώντας εδώ.