Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Charles Leclerc λατρεύει τα σκάφη (+video)

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Charles Leclerc λατρεύει τα σκάφη (+video)

ΝΕΑ

O Charles Leclerc λατρεύει τα σκάφη (+video)

ΝΕΑ

O Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari κλέβει την παράσταση στο νέο διαφημιστικό σποτ της Riva.

Advertisement
Advertisement

Το ιταλικό ναυπηγείο συμπληρώνει φέτος τα 180στα γενέθλιά του και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μικρού μήκους φιλμ με μοναδική αισθητική και ιδιαίτερους πρωταγωνιστές.

Το σενάριο βασίζεται πάνω στην γνωστή τηλεοπτική σειρά «Οι Αντίζηλοι» της δεκαετίας του ’70, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Roger Moore και Tony Curtis. Εν έτει 2022 τους αντίστοιχους ρόλους έχουν ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής David Beckham και ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, ο Ιταλός ηθοποιός Pierfrancesco Favino.

Τα βλέμματα όλων συγκεντρώνει το τρίτο μέλος της παρέας, ο νυν οδηγός της Scuderia Ferrari και έτερος διεκδικητής του φετινού τίτλου στην F1 (μαζί με τον Max Verstappen), Charles Leclerc.

Advertisement
Advertisement

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν τόσο στο Μόντε Κάρλο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Κυανής Ακτής, όπου οι δύο «αντίζηλοι» συναγωνίζονται μεταξύ τους, αρχικά με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα, ο μεν Favino πίσω από το τιμόνι μίας Ferrari Roma, o δε Beckham με την θρυλική Maserati Mistral.

Κατόπιν, μεταφερόμαστε στη θάλασσα, όπου η «κόντρα» συνεχίζεται αυτή τη φορά ανάμεσα σε σκάφη αναψυχής, αμφότερα της Riva και πιο συγκεκριμένα ένα Rivale 56 και ένα Diable 68. Στόχος τους να φτάσουν πρώτοι στον προορισμό τους, που δεν είναι άλλος από το σκάφος όπου βρίσκεται ο Leclerc.

Advertisement

Να αναφέρουμε ότι ο Μονεγάσκος οδηγός δηλώνει λάτρης των σκαφών αναψυχής, καθώς έχει ήδη στην κατοχή του ένα Riva DolceRiva, με την εταιρεία να είναι την ίδια στιγμή και ένας από τους χορηγούς της ομάδας από το Μαρανέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Riva Ferrari 32 στο… σφυρί
Η Cupra παρουσίασε σκάφος 400 ίππων!
Το σκάφος της Brabus είναι πραγματικός πύραυλος