Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Arnie με Bugatti Veyron Vitesse

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Arnie με Bugatti Veyron Vitesse

ΝΕΑ

Ο Arnie με Bugatti Veyron Vitesse

ΝΕΑ

Δεν έχουν περάσει μερικές μέρες από την είδηση της πώλησης του Unimog U 1300 pick up και ο Arnold Schwarzenegger εθεάθη στην Καλιφόρνια με μία Bugatti.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Έχοντας πατήσει στα 67, ο πασίγνωστος Arnie καταφέρνει να στέκεται πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας πρωταγωνιστώντας στο πρόσφατο “Expendables”, επιβεβαιώνοντας πως κάθε άλλο παρά “αναλώσιμος” είναι! Μετά από 25 χρόνια διαζεύχτηκε την Maria Shriver και τελευταία συνηθίζει να ξεσκάει με τα αγαπημένα του τετράτροχα στην αγαπημένη του πολιτεία, στην Καλιφόρνια.

Μάλιστα, πρόσφατα εθεάθη με μία Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse που αποδίδει 1.200 άλογα με τον W16 κινητήρα να καταναλώνει 29 lt/100 km (αστικός κύκλος). Τιμή, όχι και τόσο οικολογική μιας και ο Arnie οδηγούσε παλιότερα ένα Hummer H1 που το είχε μετατρέψει να καίει υδρογόνο. Διότι ως Κυβερνήτης όφειλε να σέβεται το περιβάλλον…

Advertisement
Advertisement

Έχοντας συνηθίσει τον “Εξολοθρευτή” και πρώην Κυβερνήτη της πολιτείας Καλιφόρνια με μεγάλα οχήματα, όπως το Unimog που μάλλον θα έχει πωληθεί έως τώρα, είναι κάπως περίεργο να βλέπεις τον πρώην body builder σε ένα στενόχωρο supercar. Βέβαια, εδώ να πούμε πως πέρα από διάφορα τζιπ ο Arnie έχει στο γκαράζ του και διάφορες Ferrari. Εμείς του ευχόμαστε πάντα γερός και με νέες χολιγουντιανές επιτυχίες!