Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Αυστραλός που θέλει να θαφτεί με το Morgan του

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Αυστραλός που θέλει να θαφτεί με το Morgan του

ΝΕΑ

Ο Αυστραλός που θέλει να θαφτεί με το Morgan του

ΝΕΑ

Που μπορεί να φτάσει η εκκεντρικότητα; Ο Αυστραλός εκατομμυριούχος Philip Allen έχει ήδη πάρει την απόφασή του για όταν θα φτάσει η ώρα και θέλει να τον θάψουν μέσα στο αγαπημένο του Morgan Aeromax, του οποίου πρώτος ιδιοκτήτης ήταν ο Richard Hammond του Top Gear.

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός εκατομμυριούχος θα θαφτεί στο Morgan Aeromax του επειδή όπως λέει, είναι ο καλύτερος τρόπος να πάει στον άλλο κόσμο.

Η Philip Allen είναι επιχειρηματίας εκατομμυριούχος από την Αυστραλία και γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων. Στη συλλογή του έχει πραγματικά κοσμήματα, όπως ένα Coupe MG PA Airline του 21935, μια Lancia Stratos Stradale του 1974, μερικές Ferrari –μεταξύ των οποίων έχει και δύο Dino– μια Maserati 3200 του 2001 και ένα Morgan Aeromax του 2008. Το Morgan είναι αυτό που κατασκευάστηκε για το γνωστό παρουσιαστή του Top Gear και όχι μόνο, Richard Hammond και που αργότερα πωλήθηκε στον Chris Vermeulen, με τον Allen να το βάζει στη συλλογή του το 2014.

Advertisement
Advertisement

Ο Allen λοιπόν, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, εξομολογήθηκε τον έρωτά του για το Morgan, περιγράφοντάς το ως «η αγάπη της ζωής του». Ο Allen λοιπόν, σχεδιάζει να πάρει μαζί του το αυτοκίνητο που έχει το νούμερο 1 από τα 100 που κατασκευάστηκαν, όταν πεθάνει. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Allen έχει σκεφτεί κάθε λεπτομέρεια, αφού έχει ήδη παραγγείλει το κουτί μέσα στο οποίο θα σφραγίσει το αυτοκίνητο όταν έρθει η ώρα και μπει (ή μάλλον, τον βάλουν) μέσα για το τελευταίο ταξίδι. Το κουτί είναι αεροστεγές και υδατοστεγές και το Aeromax θα «καθίσει» σε υποδοχές που θα αποτρέψουν το «ξεφούσκωμα» των ελαστικών. Απλά, πληροφοριακά, να αναφέρουμε πως το αυτοκίνητο του είχε κοστίζει για να το αγοράσει το 2014 περίπου 170 χιλιάδες ευρώ και για να το «μετατρέψει» σε τελευταία κατοικία θα δώσει άλλες 64 χιλιάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Richard Hammond πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach 1 (video)
Morgan 3-Wheleer: Αναγέννηση από τις στάχτες…
Έτοιμα τα πρώτα επετειακά Morgan Plus 4

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement